top of page
Uitvaart in Bunde door Pegasus uitvaartzorg

Uitvaartcentrum Venlo

Welkom bij Pegasus Uitvaartzorg - Venlo! Wij zijn er om u te begeleiden bij het regelen van een respectvol en persoonlijk afscheid voor uw dierbare in Venlo en omstreken. Ons ervaren team staat voor u klaar tijdens deze moeilijke periode, om u te ondersteunen en te helpen bij het organiseren van een liefdevolle uitvaart.

Maak het afscheid compleet...

Als een toegewijd bedrijf binnen de uitvaartsector, staan wij klaar als uw betrouwbare partner voor uitvaarten in Venlo en omliggende gebieden. Ons uitgebreide dienstenaanbod en onze ervaren, empathische medewerkers garanderen een persoonlijke benadering vanaf het allereerste contactmoment. Bij Pegasus Uitvaartzorg realiseren we ons dat elke uitvaart uniek is. Daarom bieden we diverse mogelijkheden die aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren en culturele tradities, of het nu gaat om een traditionele begrafenis, crematie of alternatieve ceremonie. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor een vlekkeloze organisatie en coördinatie van alle aspecten, zodat u een onvergetelijk en passend afscheid kunt creëren.

Onze ervaren en empathische medewerkers luisteren zorgvuldig naar uw wensen, behoeften en verwachtingen. We begrijpen dat dit een moeilijke tijd is en bieden daarom een luisterend oor en ondersteuning gedurende het gehele proces.

Samen werken we nauw met u samen om een afscheidsceremonie te ontwikkelen die recht doet aan het leven van uw dierbare en troost biedt aan de nabestaanden.

Begrafenis in Bunde
Crematie in bunde door Pegasus uitvaartcentrum

Onze diensten in Venlo

Dragers uitvaartcentrum
Internationaal vervoer, rouwauto
Uitvaartcentrum
rouwdrukwerk pegasus
uitvaartcentrum pegasus
Verzekeringen uitvaartcentrum

Waarom kiezen voor Pegasus Uitvaartzorg?

check-mark.png

Een persoonlijke en nabije aanpak

check-mark.png

Ruimte voor ieders unieke wensen

check-mark.png

Hoog klanttevredenheidscijfer

Verken de emotie van een uitvaart..

Ervaar onze beloftes in een gratis gesprek en stel direct uw vragen

Een Eervol Afscheid in Venlo

Pegasus Uitvaartzorg is er om u door moeilijke tijden van rouw en verlies te begeleiden en te ondersteunen.

SteinMeerssenMaastrichtElslooSittardBunde, Eijsden,VaalsHeerlenHulsbergLandgraafBrunssumValkenburgGeleenEchtRoermondVenloBornBeekKerkrade

HoensbroekVoerendaalGronsveld Bij het nemen van beslissingen, houden we altijd rekening met de bredere context van uw omgeving. Het is van groot belang voor ons om een betrouwbare partner te zijn die uw behoeften vooropstelt. Daarom streven we naar eerlijke en persoonlijke uitvaartzorg. Ons hoofddoel is om een afscheid te creëren dat recht doet aan het leven van uw dierbare en troost biedt aan de nabestaanden.

In deze moeilijke periode staan we klaar om u te ondersteunen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek en verdere informatie over onze uitvaartzorgdiensten in Venlo en de omliggende regio.

U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken op 085 - 164 07 10 of een e-mail sturen naar info@pegasusuitvaart.nl. Pegasus Uitvaartzorg staat voor u klaar, met warmte, expertise en empathie, om u te helpen in deze moeilijk tijd.

BMW rouwauto bij Pegasus uitvaartcentrum
Pegasus uitvaartzorg in Bunde
wide-shot-phragmites-wind-with-cloudy-sky.jpg

Leg uw uitvaartwensen gratis vast

Uitvaartwensformulier

Heeft u er wel eens over nagedacht hoe u wilt dat uw eigen uitvaart eruit zal zien? Wilt u dat er veel mensen komen, of vindt u het juist mooier als alleen uw naaste familieleden aanwezig zijn? Welke muziek wilt u graag laten horen? En wilt u dat de gasten na die tijd koffie met vlaai krijgen, of toch liever een borrel met bitterballen?

  • Voorkom verwarring door je familie precies te laten weten wat je echt wilt.

  • Nabestaanden hoeven geen moeilijke beslissingen te maken, omdat jouw wensen duidelijk op papier staan.

  • Download gratis ons uitvaartwensenformulier en geef precies aan hoe jij jouw uitvaart wilt vormgeven.

bottom of page