top of page
Uitvaartcentrum Pegasus in Meerssen

Uitvaartcentrum Meerssen

Welkom bij Pegasus Uitvaartzorg - Meerssen! Wij zijn uw toegewijde uitvaartdienstverlener, gespecialiseerd in het bieden van persoonlijke en respectvolle uitvaarten in Meerssen en omliggende regio's. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden tijdens deze moeilijke tijd en u te ondersteunen bij het regelen van een liefdevol afscheid voor uw dierbare.

Maak het afscheid compleet...

Als toegewijd bedrijf in de uitvaartbranche zijn wij uw betrouwbare partner voor uitvaarten in Meerssen en omgeving. Met ons uitgebreide scala aan diensten en ervaren, empathische medewerkers staan wij garant voor een persoonlijke benadering vanaf het allereerste contactmoment. Bij Pegasus Uitvaartzorg begrijpen we dat elke uitvaart uniek is. Daarom bieden we diverse opties die aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren en culturele tradities. Of het nu gaat om een traditionele begrafenis, crematie of een alternatieve ceremonie, wij zorgen voor een vlekkeloze organisatie en coördinatie van alle aspecten, zodat u een onvergetelijk en passend afscheid kunt creëren.

Onze ervaren en empathische medewerkers luisteren aandachtig naar uw wensen, behoeften en verwachtingen. We begrijpen dat dit een moeilijke tijd is, en daarom bieden we een luisterend oor en ondersteuning gedurende het hele proces.

 

Samen werken we nauw met u samen om een afscheidsceremonie te creëren die recht doet aan het leven van uw dierbare en troost biedt aan de nabestaanden.

Uitvaart in Meerssen
Afscheid nemen in Meerssen bij uitvaartcentrum Pegasus

Onze diensten in Stein

Dragers uitvaartcentrum
Internationaal vervoer, rouwauto
Uitvaartcentrum
rouwdrukwerk pegasus
uitvaartcentrum pegasus
Verzekeringen uitvaartcentrum

Waarom kiezen voor Pegasus Uitvaartzorg?

check-mark.png

Een persoonlijke en nabije aanpak

check-mark.png

Ruimte voor ieders unieke wensen

check-mark.png

Hoog klanttevredenheidscijfer

Verken de emotie van een uitvaart..

Ervaar onze beloftes in een gratis gesprek en stel direct uw vragen

Een eervol afscheid in Meerssen

In tijden van verlies en verdriet staat Pegasus Uitvaartzorg voor u klaar in Stein, Meerssen, Maastricht, ElslooSittardBunde, Eijsden,VaalsHeerlenHulsbergLandgraafBrunssumValkenburgGeleenEchtRoer-mondVenloBornBeekKerkradeHoensbroek

VoerendaalGronsveld Laat ons uw gids zijn in deze moeilijke tijd. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en meer informatie over onze uitvaartzorgdiensten in Meerssen en de omliggende regio's. U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken op 046 – 435 06 88  of 043 – 365 46 66 of een e-mail sturen naar info@pegasusuitvaart.nl. Pegasus Uitvaartzorg staat voor u klaar, met warmte, expertise en empathie, om u te helpen in deze moeilijk tijd.

Begrafenis in Meerssen bij Pegasus uitvaartzorg
Afscheid nemen bij uitvaartcentrum Meerssen
bottom of page