top of page
Pegasus Uitvaartdiensten: steun in moeilijke tijden

Leer het team kennen!

Welkom bij Pegasus Uitvaartzorg - een onafhankelijke uitvaartonderneming met een persoonlijke benadering. Sinds onze oprichting in 2003 hebben wij ons toegewijd aan het verzorgen van respectvolle en betekenisvolle uitvaarten voor nabestaanden. Met vestigingen in Meerssen en Stein bedienen wij de regio Zuid-Limburg en omgeving. Wij zijn een onafhankelijke partij en u kunt bij ons terecht met alle soorten verzekeringen.

Welkom bij Pegasus Uitvaartzorg

Bij Pegasus Uitvaartzorg begrijpen we dat het verlies van een dierbare een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in het leven is. Daarom staan wij klaar om u te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze moeilijke periode. Onze missie is om met zorg, aandacht een passend en respectvol afscheid te verzorgen, waarbij we rekening houden met uw wensen, overtuiging en culturele achtergrond.

Als onafhankelijke uitvaartonderneming hebben wij de vrijheid om elke uitvaart op maat te regelen. Ons ervaren en betrokken team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het uitvaartproces of het nu gaat om het regelen van een traditionele begrafenis of crematie. Wij zorgen ervoor dat de wensen van de overledene centraal staan.

Met trots zeggen we

Met trots kunnen we zeggen dat we in de loop der jaren een sterke reputatie hebben opgebouwd in de regio. Onze twee vestigingen in Meerssen en Stein zijn goed bereikbaar en dienen als centrale ontmoetingsplekken waar nabestaanden terecht kunnen voor persoonlijke gesprekken en advies.

Bij Pegasus Uitvaartzorg geloven we in de kracht van samenwerking. We hebben nauwe banden met lokale gemeenschappen en werken samen met betrouwbare partners om ervoor te zorgen dat elke uitvaart tot in de kleinste details wordt verzorgd. Daarnaast bieden we ondersteunende diensten zoals drukwerk, internationaal vervoer en het afwikkelen van verzekeringen, om ervoor te zorgen dat we aan al uw behoeften kunnen voldoen.

Wij zijn er trots op dat we nabestaanden kunnen helpen om een dierbare herinnering te creëren en om de eerste stap te zetten in het rouwproces. Ons team van professionele en empathische medewerkers staat altijd voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Al meer dan 3.500+ families kozen voor Pegasus

reviews pegasus copy.png

9,3 / 10 gebaseerd op 100 beoordelingen

Begrafenis planning
Pegasus reviews

21/02/2024

Super persoonlijk maatwerk, deze onderneming heeft oprecht oog voor de wensen van de familie. Een echte aanrader!

Begrafenis onderneming
Pegasus reviews

17/02/2024

Wij hebben onlangs een afscheidsdienst mogen bijwonen vezorgd door pegasus uitvaartzorg. Het was perfect verzorgd waarbij respect en waardigheid voorop stond.

Drukwerk uitvaart
Pegasus reviews

03/02/2024

Pim & Daphne, bedankt voor jullie prettige begeleiding, warmte en houvast tijdens deze intense periode.

Ontdek de Inspirerende Verhalen en Praktische Tips

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten

bottom of page