top of page
 • Zijn jullie 24 uur per dag bereikbaar om een overlijden te melden?
  Ja, bij Pegasus Uitvaartzorg begrijpen we dat een overlijden op elk moment kan plaatsvinden en dat u mogelijk behoefte heeft aan directe ondersteuning. Daarom zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ons toegewijde team staat altijd klaar om u te helpen, ongeacht het tijdstip van de dag. U kunt op elk moment contact met ons opnemen en wij zullen u met zorg en medeleven te woord staan, zodat we u door deze moeilijke tijd kunnen begeleiden. U kunt vertrouwen op onze snelle respons en professionele ondersteuning, waarbij we ervoor zorgen dat uw vragen en behoeften met de grootste zorg worden behandeld.
 • Wordt bij Pegasus mijn uitvaart/ de uitvaart van mijn dierbare A tot Z verzorgd?
  Ja, bij Pegasus Uitvaartzorg zorgen we ervoor dat de uitvaart van begin tot eind wordt verzorgd. We streven ernaar om aan al uw wensen en de wensen van de overledene/dierbare te voldoen en u te begeleiden tijdens deze moeilijke periode. Ons toegewijde team neemt de tijd om naar uw behoeften en voorkeuren te luisteren. We houden rekening met alle aspecten van de uitvaart, zoals het regelen van de benodigde formaliteiten, het verzorgen van het rouwdrukwerk, het organiseren van de ceremonie, en het coördineren van eventuele speciale verzoeken. Als het gaat om het rouwdrukwerk, werken we samen met professionele ontwerpers om rouwkaarten, herinneringsboekjes, bedankkaartjes en andere drukwerkproducten te creëren die passen bij de persoonlijkheid en het leven van de overledene. We helpen u bij het kiezen van de juiste ontwerpen, het selecteren van de teksten en het zorgen voor een tijdige verzending naar de gewenste ontvangers. Bovendien zullen we u begeleiden bij het maken van keuzes met betrekking tot de uitvaartceremonie, de opbaring, de keuze van de locatie, het vervoer, de bloemen, de muziek en alle andere details die belangrijk zijn voor een persoonlijke en respectvolle uitvaart. We hebben goede relaties met verschillende leveranciers en dienstverleners, en we zullen ervoor zorgen dat alles zorgvuldig wordt georganiseerd en uitgevoerd. U kunt erop vertrouwen dat we ons uiterste best zullen doen om ervoor te zorgen dat de uitvaart van uw dierbare wordt verzorgd zoals u dat wenst. We staan klaar om u te ondersteunen, te adviseren en te begeleiden, zodat u zich kunt richten op het afscheid nemen en het koesteren van de herinneringen aan uw dierbare.
 • Kan ik met een overlijdensverzekering bij jullie terecht?
  Bij Pegasus Uitvaartzorg begrijpen we dat veel mensen een overlijdensverzekering hebben afgesloten om hun nabestaanden financieel te beschermen tijdens een moeilijke periode. We willen u graag verzekeren dat wij als onafhankelijke uitvaartonderneming klaarstaan om u te ondersteunen, ongeacht de aanbieder van uw overlijdensverzekering. U kunt bij ons terecht, ongeacht welke verzekering u heeft afgesloten. Wij zullen nauw samenwerken met u en uw verzekeringsmaatschappij om ervoor te zorgen dat uw verzekeringspolis op de juiste manier wordt gebruikt en dat alle relevante procedures worden gevolgd. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden en te helpen bij het regelen van een respectvolle uitvaart die voldoet aan uw wensen en de voorwaarden van u en uw verzekering. We begrijpen dat het verlies van een dierbare een emotionele tijd is, en we zullen ons uiterste best doen om u op een zorgzame en ondersteunende manier te helpen.
 • Bieden jullie ook nazorg na de uitvaart?
  We willen u verzekeren dat ons toegewijde team van medewerkers niet alleen tijdens de uitvaart, maar ook daarna voor u klaarstaat. We bieden uitgebreide nazorg en begeleiding om u te ondersteunen gedurende de hele moeilijke periode. Ons team begrijpt de complexiteit van rouw en de verschillende behoeften van nabestaanden. We zullen met u samenwerken om ervoor te zorgen dat u de nodige ondersteuning en hulp krijgt. Dit kan variëren van het bieden van een luisterend oor tot het verstrekken van informatie over rouwverwerking, begeleiding bij administratieve zaken of doorverwijzing naar gespecialiseerde instanties indien nodig. U kunt op ons rekenen om u te begeleiden en te helpen bij het omgaan met uw verdriet en het navigeren door de verschillende aspecten van het rouwproces. We willen er zeker van zijn dat u zich gesteund voelt en dat u weet dat u niet alleen bent. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie over onze nazorgdiensten. We zijn er om u te helpen en u te begeleiden bij elke stap van uw rouwreis.
 • Is het mogelijk om mijn uitvaart van de tevoren te regelen om mijn nabestaande te ontzorgen?
  Ja, het is zeker mogelijk om uw uitvaart van tevoren te regelen en uw wensen vast te leggen. Bij Pegasus Uitvaartzorg begrijpen we dat u uw nabestaanden wilt ontzorgen en hen de last van het regelen van uw uitvaart wilt besparen. Door uw uitvaart van tevoren te plannen, kunt u ervoor zorgen dat uw wensen en voorkeuren worden gerespecteerd en dat uw nabestaanden duidelijke richtlijnen hebben om te volgen. Het vooraf regelen van uw uitvaart biedt verschillende voordelen. Ten eerste kunt u zelf bepalen hoe u herdacht wilt worden en welke ceremoniële aspecten belangrijk voor u zijn. U kunt uw keuzes maken met betrekking tot de locatie, muziek, bloemen, en andere persoonlijke elementen die uw uitvaart uniek maken. Het is een kans om uw persoonlijke stempel op de ceremonie te drukken en uw leven te vieren op de manier die bij u past. Daarnaast biedt het vooraf regelen van uw uitvaart gemoedsrust voor zowel u als uw nabestaanden. U kunt ervoor zorgen dat financiële aspecten worden afgehandeld en dat uw uitvaartkosten gedekt zijn. Dit kan helpen om financiële lasten voor uw geliefden te verminderen tijdens een emotioneel veeleisende periode. Bij Pegasus Uitvaartzorg staan wij klaar om u te begeleiden bij het plannen van uw vooraf geregelde uitvaart. We nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren, u te adviseren en ervoor te zorgen dat alles zorgvuldig wordt vastgelegd. Ons ervaren team zal uw wensen respecteren en ervoor zorgen dat ze nauwkeurig worden uitgevoerd wanneer het moment daar is.
 • Is er bij Pegasus een vrij keuze in welke kerk of crematorium de afscheidsdienst plaats vindt?
  Ja, bij Pegasus Uitvaartzorg heeft u de vrijheid om te kiezen waar de afscheidsdienst plaatsvindt, of het nu in een kerk of crematorium is. We begrijpen dat het belangrijk is om de uitvaartceremonie te laten plaatsvinden op een locatie die betekenisvol is voor de overledene en de nabestaanden. Als uitvaartonderneming hebben we goede relaties opgebouwd met verschillende kerken en crematoriums. We zullen goed naar uw wensen luisteren en er alles aan doen om de keuze van de overledene en/of nabestaanden te ondersteunen en te realiseren. Of u nu een specifieke kerk in gedachten heeft voor een religieuze ceremonie of een bepaald crematorium verkiest voor de crematie, we zullen samenwerken om ervoor te zorgen dat de afscheidsdienst plaatsvindt op de door u gewenste locatie. Ons team zal u adviseren en begeleiden bij het regelen van de benodigde formaliteiten en het coördineren van de afscheidsdienst op de gekozen locatie. We zullen ervoor zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt, zodat u zich kunt richten op het afscheid nemen van uw dierbare en het eren van zijn of haar leven op een manier die past bij uw wensen en overtuigingen.
 • Heb ik een vrije keuze in de locatie van een koffietafel?
  Bij Pegasus Uitvaartzorg hechten we veel belang aan het respecteren van uw wensen en het ondersteunen van uw persoonlijke voorkeuren tijdens het regelen van een uitvaart. Dit geldt ook voor de keuze van de locatie voor een eventuele koffietafel na de uitvaartceremonie. We begrijpen dat een koffietafel een gelegenheid is waar nabestaanden samenkomen om herinneringen te delen, steun te vinden bij elkaar en het leven van de overledene te vieren. Daarom bieden we u de vrijheid om te kiezen waar deze koffietafel plaatsvindt, of het nu in een restaurant, hotel, clubhuis of andere locatie is die voor u betekenisvol is. Als uitvaartonderneming hebben we goede relaties met verschillende horecagelegenheden en locaties waar koffietafels kunnen worden gehouden. We zullen naar uw wensen luisteren en ons best doen om de keuze van de overledene en/of nabestaanden te ondersteunen en te realiseren. Ons team zal u adviseren bij het selecteren van een geschikte locatie en zal zorgdragen voor de coördinatie en organisatie van de koffietafel. We begrijpen dat het regelen van een koffietafel na een uitvaart emotioneel beladen kan zijn. Daarom nemen we de tijd om naar uw behoeften te luisteren en ervoor te zorgen dat de gekozen locatie voldoet aan uw verwachtingen. We willen u en uw gasten een comfortabele omgeving bieden waarin u in alle rust kunt samenzijn en herinneringen kunt delen.
 • Is het mogelijk om een alternatieve afscheidsdienst te doen en geen gebruik te maken van een kerk of ceremonie in een crematorium?
  Ja, het is zeker mogelijk om een alternatieve afscheidsdienst te organiseren en geen gebruik te maken van een kerk of ceremonie in een crematorium. Bij Pegasus Uitvaartzorg begrijpen we dat elke uitvaart uniek is en dat de keuze van de locatie een belangrijk onderdeel is van het creëren van een intieme en liefdevolle sfeer. We staan open voor het verkennen van verschillende locaties die passen bij uw wensen en de persoonlijkheid van de overledene. Of het nu gaat om een informele bijeenkomst in een tuin, een herdenking op een speciale plek of een afscheidsdienst in een andere betekenisvolle locatie, we zijn er om u te ondersteunen en te helpen bij het realiseren van uw gewenste afscheidsdienst. Het kiezen van een alternatieve locatie biedt de mogelijkheid om een persoonlijke en intieme sfeer te creëren die past bij de herinneringen en het leven van de overledene. Samen met ons ervaren team kunt u de gewenste setting en ambiance bespreken, en wij zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat alles naar uw wens wordt georganiseerd.
 • Mijn dierbare is overleden in het buitenland, wat kan Pegasus voor mij doen?
  Als uw dierbare in het buitenland is overleden, begrijpen we dat dit een extra uitdagende en emotionele situatie met zich meebrengt. Bij Pegasus Uitvaartzorg hebben we ervaring met het repatriëren van overledenen en kunnen we u ondersteunen en begeleiden tijdens dit proces. Ons team is bekend met de procedures en formaliteiten die komen kijken bij het repatriëren van een overledene naar Nederland. We werken nauw samen met lokale instanties en dienstverleners in het buitenland om ervoor te zorgen dat uw dierbare met respect wordt gerepatrieerd naar de gewenste locatie. Het repatriëren van een overledene omvat verschillende aspecten, zoals het regelen van de benodigde documentatie, het verkrijgen van de juiste vergunningen, het organiseren van het vervoer en het waarborgen van de naleving van internationale voorschriften en procedures. Ons ervaren team zal deze taken op zich nemen en ervoor zorgen dat alles zorgvuldig en professioneel wordt afgehandeld. Daarnaast begrijpen we dat u in een moeilijke tijd behoefte heeft aan ondersteuning en begeleiding. We zullen er voor u zijn om uw vragen te beantwoorden, u te adviseren en u te helpen bij het maken van belangrijke beslissingen met betrekking tot het repatriëren van uw dierbare.
 • Bieden jullie ondersteuning bij het opstellen van een rouwadvertentie of -bericht?
  Bij Pegasus Uitvaartzorg hebben we ruime ervaring in het ondersteunen van nabestaanden bij het opstellen van rouwadvertenties of -berichten. We begrijpen dat het plaatsen van een rouwadvertentie een belangrijk onderdeel kan zijn van het informeren van familie, vrienden en kennissen over het overlijden van uw dierbare, en het uitnodigen voor de uitvaartceremonie. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij het opstellen van een passende rouwadvertentie of -bericht. We kunnen u adviseren over de inhoud, het formaat en de plaatsingsmogelijkheden in verschillende media, zoals kranten, online platforms en sociale media. Daarnaast hebben we goede relaties met verschillende media- en drukwerkleveranciers, die ons ondersteunen bij het plaatsen van rouwadvertenties en het verzorgen van drukwerk. We zullen samenwerken met de juiste partners om ervoor te zorgen dat uw rouwadvertentie op tijd en op de gewenste manier wordt geplaatst. We begrijpen dat het opstellen van een rouwadvertentie een persoonlijke en gevoelige taak is. Daarom nemen we de tijd om naar uw wensen te luisteren, u te begeleiden bij het kiezen van de juiste woorden en de gewenste uitstraling van de advertentie te creëren.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over de verschillende uitvaartmogelijkheden en hoe wij u kunnen helpen bij het regelen van een respectvolle en betekenisvolle uitvaart voor uw dierbare.

Vertrouw ons uw zorgen toe

Ons toegewijde team van professionals heeft uitgebreide ervaring in het verzorgen van uitvaarten en het bieden van ondersteuning aan nabestaanden. Wij creëren een warme en respectvolle omgeving, waarbij we oog hebben voor de kleinste details en tegemoetkomen aan al uw wensen. Onze missie is om een afscheidsceremonie te verzorgen die recht doet aan het leven en de persoonlijkheid van uw dierbare, en die een blijvende herinnering vormt voor degenen die achterblijven.

Bij Pegasus Uitvaartzorg zijn we trots op het kunnen ondersteunen van mensen tijdens een van de meest uitdagende periodes in hun leven. Vertrouw ons uw zorgen toe en wij zullen ons uiterste best doen om een persoonlijke, betekenisvolle en respectvolle uitvaartceremonie te verzorgen.

Uitvaart professionals
Pegasus Uitvaartzorg
bottom of page