top of page
rouwauto

Internationaal vervoer bij Pegasus uitvaartzorg

Pegasus Uitvaartzorg begrijpt dat soms een geliefde overlijdt in het buitenland en dat het belangrijk is om te repatriëren naar hun thuisland voor een waardig afscheid. Daarom bieden wij internationaal vervoer aan, waarbij wij overledenen kunnen repatriëren naar de gewenste bestemming van- en naar het buitenland.

Expertise in Internationaal Vervoer

Bij Pegasus Uitvaartzorg begrijpen we dat het internationaal vervoer van een overledene een emotionele en complexe aangelegenheid is. Ons team staat klaar om u te ondersteunen en te begeleiden gedurende dit hele proces. We zullen uw vragen beantwoorden, u adviseren en u helpen bij het regelen van alle benodigde formaliteiten, zodat u zich kunt richten op het rouwproces en het voorbereiden van een waardig afscheid.

Ons team van ervaren professionals begrijpt de complexiteit en gevoeligheid rondom internationaal vervoer van overledenen. We zijn bekend met de vereisten en regelgeving die gelden in verschillende landen en zorgen ervoor dat alle nodige documenten en formaliteiten nauwkeurig worden afgehandeld. U kunt erop vertrouwen dat wij het proces van internationaal vervoer zorgvuldig en respectvol uitvoeren.

Bmw rouwauto internationaal vervoer
Internationaal vervoer uitvaartdiensten
Internationaal vervoer uitvaartcentrum
Bmw rouwauto

Internationaal vervoer ook voor andere uitvaartondernemers

Daarnaast stellen wij onze internationale vervoersdiensten ook beschikbaar voor andere uitvaartondernemers. We begrijpen dat samenwerking en ondersteuning binnen de branche van groot belang zijn. Onze expertise en ervaring op het gebied van internationaal vervoer van overledenen stellen we graag ter beschikking aan andere professionals in de uitvaartbranche.

bottom of page