top of page
Uitvaart in Bunde door Pegasus uitvaartzorg

Uitvaartcentrum Roermond

Welkom bij Pegasus Uitvaartzorg - Roermond! Wij zijn uw toegewijde partner in uitvaartdienstverlening, met specialisatie in het organiseren van respectvolle en persoonlijke uitvaarten in Roermond en de nabije omgeving. Ons deskundige team staat klaar om u te ondersteunen gedurende deze uitdagende periode en assisteert bij het regelen van een liefdevol afscheid voor uw dierbare.

Maak het afscheid compleet...

Als een toegewijd bedrijf binnen de uitvaartsector zijn wij uw betrouwbare partner voor uitvaarten in Roermond en de omliggende gebieden. Ons uitgebreide dienstenaanbod en onze ervaren, empathische medewerkers waarborgen een persoonlijke benadering vanaf het allereerste contactmoment. Bij Pegasus Uitvaartzorg beseffen we dat elke uitvaart uniek is, en om die reden bieden we diverse mogelijkheden die aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren en culturele tradities. Of het nu gaat om een traditionele begrafenis, crematie, of een alternatieve ceremonie, wij dragen de verantwoordelijkheid voor een vlekkeloze organisatie en coördinatie van alle aspecten. Op die manier kunt u een onvergetelijk en passend afscheid creëren.

Onze ervaren en empathische medewerkers luisteren zorgvuldig naar uw wensen, behoeften en verwachtingen. Wij begrijpen dat dit een moeilijke tijd is en bieden daarom een luisterend oor en ondersteuning gedurende het gehele proces.

Samen werken we nauw met u samen om een afscheidsceremonie te ontwikkelen die recht doet aan het leven van uw dierbare en troost biedt aan de nabestaanden.

Begrafenis in Bunde
Crematie in bunde door Pegasus uitvaartcentrum

Onze diensten in Roermond

Dragers uitvaartcentrum
Internationaal vervoer, rouwauto
Uitvaartcentrum
rouwdrukwerk pegasus
uitvaartcentrum pegasus
Verzekeringen uitvaartcentrum

Waarom kiezen voor Pegasus Uitvaartzorg?

check-mark.png

Een persoonlijke en nabije aanpak

check-mark.png

Ruimte voor ieders unieke wensen

check-mark.png

Hoog klanttevredenheidscijfer

Verken de emotie van een uitvaart..

Ervaar onze beloftes in een gratis gesprek en stel direct uw vragen

Een Eervol Afscheid in Roermond

Pegasus Uitvaartzorg staat klaar om u te begeleiden en te ondersteunen gedurende zware tijden van rouw en verlies.

SteinMeerssenMaastrichtElslooSittardBunde, Eijsden,VaalsHeerlenHulsbergLandgraafBrunssumValkenburgGeleenEchtRoermondVenloBornBeekKerkrade

HoensbroekVoerendaalGronsveld Bij onze besluitvorming houden we rekening met de omringende gebieden. We hechten sterk aan het belang van een betrouwbare partner die uw behoeften voorop stelt. Daarom streven we ernaar eerlijke en persoonlijke uitvaartzorg aan te bieden. Ons doel is om een afscheid te organiseren dat het leven van uw dierbare recht doet en troost biedt aan de nabestaanden.

We zijn er om u te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek en meer informatie over onze uitvaartzorgdiensten in Roermond en de omliggende regio.

U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken op 046 – 435 06 88  of 043 – 365 46 66 of een e-mail sturen naar info@pegasusuitvaart.nl. Pegasus Uitvaartzorg staat voor u klaar, met warmte, expertise en empathie, om u te helpen in deze moeilijk tijd.

BMW rouwauto bij Pegasus uitvaartcentrum
Pegasus uitvaartzorg in Bunde
bottom of page