top of page
verzekeringen met Pegasus

Alle verzekeringen welkom bij Pegasus

Pegasus Uitvaartzorg is een onafhankelijke partij. Dit wil zeggen dat u bij ons terecht kunt met alle type verzekeringen. U kunt er dus voor kiezen om een passend en liefdevol afscheid toe toevertrouwen bij Pegasus Uitvaartzorg en niet alleen bij de desbetreffende verzekeringsmaatschappij.

Professionele hulp bij diverse verzekeringsmaatschappijen

Wij begrijpen we dat het regelen van een uitvaart een emotioneel en financieel uitdagend proces kan zijn. Daarom staan we klaar om nabestaanden te ondersteunen bij de afhandeling van verschillende soorten verzekeringen die kunnen bijdragen aan de kosten van een uitvaart of het nu gaat om een uitvaartverzekering en overlijdensrisicoverzekering wij zijn er om u te begeleiden en te adviseren.

Ons toegewijde team van experts is bekend met de verzekeringen en de bijbehorende procedures. We zullen samen met u de polisvoorwaarden doornemen en u begeleiden bij het indienen van de benodigde polissen. Ons doel is om het proces voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat u zich kunt concentreren op het rouwproces en het creëren van een passend afscheid voor uw dierbare.

Betrouwbare uitvaartzorg door Pegasus
Pegasus Uitvaartcentrum: persoonlijke begeleiding
Stijlvolle uitvaarten met Pegasus
Pegasus Uitvaartplanner: professionele begeleiding

Duidelijke informatie over uw verzekering bij pegasus uitvaartzorg

Indien u een verzekering heeft afgesloten bij een specifieke verzekeringsmaatschappij of via een tussenpersoon, wij zijn er om u te helpen. We hebben ervaring met een breed scala aan verzekeraars en kunnen u ondersteunen bij het navigeren in dit proces. Onze expertise stelt ons in staat om te zorgen voor een afhandeling van de verzekering.

Bij Pegasus Uitvaartzorg geloven we in transparantie en open communicatie. We zullen u voorzien van duidelijke informatie en advies over uw verzekering. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u volledig op de hoogte bent van uw rechten en dat u de best mogelijke ondersteuning ontvangt bij het indienen van uw polis.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor ondersteuning bij het afhandelen van verzekeringen bij Pegasus Uitvaartzorg te bespreken.

Waarom kiezen voor Pegasus Uitvaartzorg?

check-mark.png

Een persoonlijke en nabije aanpak

check-mark.png

Ruimte voor ieders unieke wensen

check-mark.png

Hoog klanttevredenheidscijfer

Verken de emotie van een uitvaart..

Ervaar onze beloftes in een gratis gesprek en stel direct uw vragen

bottom of page