top of page
Pegasus Uitvaartverzekering: gemoedsrust voor uw dierbaren

Opbaringen bij Pegasus Uitvaartzorg

Bij Pegasus Uitvaartzorg begrijpen we dat een waardig afscheid van een dierbare van groot belang is. Een essentieel onderdeel van het afscheidsproces is de opbaring, waarbij de overledene in een respectvolle omgeving wordt opgebaard om familie en vrienden de gelegenheid te geven afscheid te nemen. Bij Pegasus Uitvaartzorg bieden we verschillende opties voor opbaringen, zodat we aan de specifieke wensen van overledene en nabestaanden kunnen voldoen.

Opbaringen in onze uitvaartcentra

Onze uitvaartcentra zijn zorgvuldig ontworpen om een serene en rustgevende omgeving te bieden voor opbaringen. Met respect voor de overledene en nabestaanden, creëren we een sfeervolle plek waar familie en vrienden afscheid kunnen nemen op een manier die bij hen past. Onze medewerkers staan klaar om nabestaanden te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze emotionele tijd.

Respectvolle begrafenisarrangementen door Pegasus
Pegasus Uitvaartdiensten: eerbetoon aan het leven

Thuisopbaringen

Bij Pegasus Uitvaartzorg begrijpen we dat niet iedereen de voorkeur geeft aan een opbaring in een uitvaartcentrum. Daarom bieden we ook de mogelijkheid van thuisopbaringen aan. Onze ervaren uitvaartverzorgers zorgen ervoor dat de overledene met zorg en respect thuis wordt opgebaard. Dit stelt nabestaanden in staat om in hun vertrouwde omgeving afscheid te nemen en herinneringen te delen met dierbaren.

Thanatopraxie

Naast traditionele opbaringen bieden we bij Pegasus Uitvaartzorg ook thanatopraxie aan. Thanatopraxie is een behandeling waarbij het lichaam van de overledene tijdelijk wordt geconserveerd, waardoor het afscheidsproces wordt vergemakkelijkt. Deze behandeling kan van bijzonder belang zijn bij langere opbaartijden of bijvoorbeeld bij een uitvaart met een open kist. Onze deskundige thanatopracteurs zorgen voor een respectvolle en natuurlijke presentatie van de overledene.

Persoonlijke uitvaartzorg door Pegasus
Pegasus Uitvaartverzorging: betrokkenheid en empathie

Gastopbaringen voor andere uitvaartondernemers

Naast het verzorgen van opbaringen voor onze eigen cliënten, bieden we ook gastopbaringen aan voor andere uitvaartondernemers. We begrijpen dat soms de faciliteiten of mogelijkheden van andere uitvaartcentra niet toereikend zijn, en we staan klaar om onze expertise en faciliteiten beschikbaar te stellen aan collega-ondernemers om ervoor te zorgen dat elke overledene met de juiste zorg wordt opgebaard.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over de verschillende uitvaartmogelijkheden en hoe wij u kunnen helpen bij het regelen van een respectvolle en betekenisvolle uitvaart voor uw dierbare.

Vertrouw ons uw zorgen toe

Ons toegewijde team van professionals heeft uitgebreide ervaring in het verzorgen van uitvaarten en het bieden van ondersteuning aan nabestaanden. Wij creëren een warme en respectvolle omgeving, waarbij we oog hebben voor de kleinste details en tegemoetkomen aan al uw wensen. Onze missie is om een afscheidsceremonie te verzorgen die recht doet aan het leven en de persoonlijkheid van uw dierbare, en die een blijvende herinnering vormt voor degenen die achterblijven.

Bij Pegasus Uitvaartzorg zijn we trots op het kunnen ondersteunen van mensen tijdens een van de meest uitdagende periodes in hun leven. Vertrouw ons uw zorgen toe en wij zullen ons uiterste best doen om een persoonlijke, betekenisvolle en respectvolle uitvaartceremonie te verzorgen.

Uitvaartplanning op maat met Pegasus
Pegasus Uitvaartpakketten: zorgvuldig samengesteld
bottom of page