top of page
wilsbeschikking Pegasus

Bepaal zelf uw uitvaart

Bij Pegasus Uitvaartzorg stellen we uw persoonlijke wensen en een uitvaart in lijn met uw voorkeuren centraal. Daarom bieden we u de mogelijkheid om gebruik te maken van een wilsbeschikking, waarin u uw specifieke uitvaartwensen kunt vastleggen.

Voorbereid op een respectvol afscheid

Het invullen van een wilsbeschikking ontlast uw nabestaanden van de taak om beslissingen te nemen over uw uitvaart en waarborgt dat uw wensen worden gerespecteerd. Dit waardevolle document geeft richting aan het uitvaartproces en zorgt ervoor dat uw persoonlijke voorkeuren worden nageleefd.

U kunt de wilsbeschikking downloaden via de onderstaande link. Het document is beschikbaar in PDF-formaat, waardoor u het eenvoudig kunt openen en invullen op uw computer of kunt uitprinten en handmatig kunt invullen.

Zodra u de wilsbeschikking heeft ingevuld, kunt u deze per e-mail retourneren naar info@pegasusuitvaart.nl. Ons toegewijde team zal uw ingevulde wilsbeschikking zorgvuldig doornemen en contact met u opnemen om eventuele vragen te bespreken en uw wensen verder te verduidelijken.

Stein uitvaartregelingen Pegasus
Uitvaartplanning Meerssen Pegasus

Waarom kiezen voor Pegasus Uitvaartzorg?

check-mark.png

Een persoonlijke en nabije aanpak

check-mark.png

Ruimte voor ieders unieke wensen

check-mark.png

Hoog klanttevredenheidscijfer

Verken de emotie van een uitvaart..

Ervaar onze beloftes in een gratis gesprek en stel direct uw vragen

Deel uw wensen met uw dierbaren

We raden u tevens aan om uw naasten op de hoogte te stellen van het feit dat u een wilsbeschikking heeft ingevuld en ingediend bij Pegasus Uitvaartzorg. Op deze manier zijn zij op de hoogte van uw specifieke wensen en kunnen zij deze respecteren en naleven wanneer het moment daar is.

Bij Pegasus Uitvaartzorg hechten we veel waarde aan uw gemoedsrust en de zekerheid dat uw uitvaart in goede handen is. We staan klaar om u te begeleiden bij het invullen van de wilsbeschikking en om al uw vragen te beantwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u hulp nodig heeft bij het invullen van het formulier of als u meer informatie wenst over onze diensten.

Uitvaartcentrum Meerssen Pegasus Stein
Pegasus uitvaartverzekering
bottom of page