top of page
Uitvaartverzorging Stein Pegasus

Ontdek de essentiële rol van onze dragers

Bij Pegasus Uitvaartzorg streven we naar het verzorgen van een persoonlijke en betekenisvolle uitvaart, waarbij we elk aspect van het afscheid met zorg en aandacht behandelen. Onze dragers spelen een essentiële rol in dit proces. Ze zijn speciaal getraind om met empathie en respect om te gaan met de emoties van nabestaanden en streven ernaar een serene en waardige sfeer te creëren tijdens de uitvaart.

Wij zijn betrokken bij elke stap

Onze toegewijde dragers zijn betrokken bij elke stap van het proces, vanaf het moment van overlijden tot aan de laatste eerbetuiging op de begraafplaats. Ze zijn discreet en professioneel opgeleid, met oog voor de kleinste details. U kunt erop vertrouwen dat onze dragers met zorg en toewijding hun taken vervullen, zodat u zich kunt richten op het afscheid nemen en het verwerken van uw verlies. 

 

Wij begrijpen dat het opzetten en begeleiden van de condoléance een belangrijk onderdeel is van het afscheid nemen van uw dierbare. Ons team van dragers is niet alleen verantwoordelijk voor het begeleiden van de overledene, maar kan ook ondersteuning bieden bij het organiseren en verzorgen van de condoléance. Ze zorgen ervoor dat alles op een respectvolle en waardige manier verloopt.

Meerssen crematieonderneming
Stein rouwdiensten Pegasus

Stijlvolle en professionele dragers

Onze dragers zijn formeel en uniform gekleed, waarmee ze respect en professionaliteit uitstralen. Ze zijn herkenbaar als vertegenwoordigers van Pegasus Uitvaartzorg en zorgen voor een verzorgde uitstraling tijdens de uitvaartceremonie. Daarnaast beschikken ze over de nodige ervaring in passende omgangsvormen.

Als onderdeel van onze uitgebreide dienstverlening hebben we meerdere rouwauto's, zodat we aan uw specifieke wensen kunnen voldoen. Onze dragers zijn ervaren in het begeleiden van de rouwauto naar de gewenste locatie en zorgen voor een waardige aankomst en vertrek.

Naast het dragen van de kist nemen onze dragers ook de verantwoordelijkheid voor het aannemen van bloemstukken. Ze bieden ook begeleiding tijdens de uitvaartceremonie, waarbij ze ervoor zorgen dat alles vlot verloopt en de verschillende aspecten van de ceremonie coördineren.

Uitvaartplanner Meerssen Pegasus
Uitvaartcentrum Pegasus Stein Meerssen
Meerssen uitvaartpakketten
Stein uitvaartarrangementen Pegasus

Pegasus Uitvaartcentrum

24 uur per dag beschikbaar

Bij Pegasus Uitvaartcentrum staan we 24 uur per dag voor u klaar. Onze toegewijde medewerkers bieden professionele ondersteuning, ongeacht het tijdstip. U kunt altijd rekenen op onze hulp bij het regelen van een respectvol afscheid voor uw dierbare, op elk moment dat u ons nodig heeft.

 

Bij Pegasus Uitvaartzorg begrijpen we dat rouw geen klok kent. Daarom zijn we er 24 uur per dag, 7 dagen per week om u te ondersteunen. Onze empathische medewerkers bieden een luisterend oor, helpen bij het regelen van de uitvaart en bieden troost in moeilijke tijden. U staat er niet alleen voor.

Waarom kiezen voor Pegasus Uitvaartzorg?

check-mark.png

Een persoonlijke en nabije aanpak

check-mark.png

Ruimte voor ieders unieke wensen

check-mark.png

Hoog klanttevredenheidscijfer

Verken de emotie van een uitvaart..

Ervaar onze beloftes in een gratis gesprek en stel direct uw vragen

Verzekeringen voor elk type uitvaart

Pegasus Uitvaartzorg, een onafhankelijke partij, verwelkomt u met open armen en een veelvoud aan verzekeringsopties. Vertrouw uw dierbare afscheid met liefde toe aan Pegasus Uitvaartzorg, ongeacht de verzekeringsmaatschappij.

Bij Pegasus Uitvaartzorg begrijpen we dat het organiseren van een uitvaart zowel emotioneel als financieel uitdagend kan zijn. Daarom staan we klaar om nabestaanden te ondersteunen bij de afhandeling van diverse verzekeringen die kunnen bijdragen aan de kosten van een uitvaart. Of het nu gaat om een uitvaartverzekering of een overlijdensrisicoverzekering, wij bieden begeleiding en advies.

Uitvaartzorg Meerssen Stein
Pegasus begrafenisonderneming Meerssen
bottom of page