top of page
Uitvaart in Bunde door Pegasus uitvaartzorg

Uitvaartcentrum Vaals

Welkom bij Pegasus Uitvaartzorg - Vaals! Wij zijn uw toegewijde uitvaartdienstverlener, gespecialiseerd in het verzorgen van respectvolle en persoonlijke uitvaarten in Vaals en de omliggende regio's. Ons ervaren team is beschikbaar om u te begeleiden gedurende deze moeilijke tijd en ondersteunt u bij het organiseren van een warm afscheid voor uw dierbare.

Maak het afscheid compleet...

Als toegewijd bedrijf binnen de uitvaartbranche zijn wij uw betrouwbare partner voor uitvaarten in Vaals en omliggende gebieden. Met een uitgebreid dienstenaanbod en ervaren, empathische medewerkers garanderen wij een persoonlijke benadering vanaf het allereerste contactmoment. Bij Pegasus Uitvaartzorg beseffen we dat elke uitvaart uniek is. Daarom bieden we diverse opties die aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren en culturele tradities, of het nu gaat om een traditionele begrafenis, crematie of een alternatieve ceremonie. Wij verzorgen een vlekkeloze organisatie en coördinatie van alle aspecten, zodat u een onvergetelijk en passend afscheid kunt creëren.

Onze ervaren en empathische medewerkers luisteren zorgvuldig naar uw wensen, behoeften en verwachtingen. We begrijpen dat dit een moeilijke tijd is en bieden daarom een luisterend oor en ondersteuning gedurende het hele proces.

Samen werken we nauw met u samen om een afscheidsceremonie te creëren die recht doet aan het leven van uw dierbare en troost biedt aan de nabestaanden.

Begrafenis in Bunde
Crematie in bunde door Pegasus uitvaartcentrum

Onze diensten in Vaals

Dragers uitvaartcentrum
Internationaal vervoer, rouwauto
Uitvaartcentrum
rouwdrukwerk pegasus
uitvaartcentrum pegasus
Verzekeringen uitvaartcentrum

Waarom kiezen voor Pegasus Uitvaartzorg?

check-mark.png

Een persoonlijke en nabije aanpak

check-mark.png

Ruimte voor ieders unieke wensen

check-mark.png

Hoog klanttevredenheidscijfer

Verken de emotie van een uitvaart..

Ervaar onze beloftes in een gratis gesprek en stel direct uw vragen

Een eervol afscheid in Vaals

In tijden van verlies en verdriet is Pegasus Uitvaartzorg er om u te ondersteunen. Stein, Meerssen, Maastricht, ElslooSittardBunde, Eijsden,VaalsHeerlenHulsberg

LandgraafBrunssumValkenburgGeleenEchtRoermondVenloBornBeekKerkradeHoensbroek

VoerendaalGronsveld En de aangrenzende regio's. Wij begrijpen het belang van het hebben van een betrouwbare partner die uw wensen en behoeften op de eerste plaats zet. Daarom bieden wij oprechte en persoonlijke uitvaartzorgdiensten aan, met als doel een afscheid te organiseren dat recht doet aan het leven van uw dierbare en troost biedt aan de nabestaanden.

Laten wij u begeleiden gedurende deze moeilijke periode. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en meer details over onze uitvaartzorgdiensten in Vaals en omliggende gebieden. U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken op 046 – 435 06 88  of 043 – 365 46 66 of een e-mail sturen naar info@pegasusuitvaart.nl. Pegasus Uitvaartzorg staat voor u klaar, met warmte, expertise en empathie, om u te helpen in deze moeilijk tijd.

BMW rouwauto bij Pegasus uitvaartcentrum
Pegasus uitvaartzorg in Bunde
wide-shot-phragmites-wind-with-cloudy-sky.jpg

Leg uw uitvaartwensen gratis vast

Uitvaartwensformulier

Heeft u er wel eens over nagedacht hoe u wilt dat uw eigen uitvaart eruit zal zien? Wilt u dat er veel mensen komen, of vindt u het juist mooier als alleen uw naaste familieleden aanwezig zijn? Welke muziek wilt u graag laten horen? En wilt u dat de gasten na die tijd koffie met vlaai krijgen, of toch liever een borrel met bitterballen?

  • Voorkom verwarring door je familie precies te laten weten wat je echt wilt.

  • Nabestaanden hoeven geen moeilijke beslissingen te maken, omdat jouw wensen duidelijk op papier staan.

  • Download gratis ons uitvaartwensenformulier en geef precies aan hoe jij jouw uitvaart wilt vormgeven.

bottom of page