top of page
Uitvaart in Bunde door Pegasus uitvaartzorg

Uitvaartcentrum Gulpen

Welkom bij Pegasus Uitvaartzorg - Gulpen! Ons doel is om u te begeleiden bij het vormgeven van een uniek en respectvol afscheid voor uw geliefde. Ons team van professionals staat voor u klaar, niet alleen in Gulpen, maar ook in de omliggende gebieden. Met onze ervaring en toewijding willen we u door deze uitdagende tijd begeleiden en assisteren bij het plannen van een warme en betekenisvolle uitvaartceremonie.

Maak het afscheid compleet...

Bij Pegasus Uitvaartzorg in Gulpen en omgeving, nemen we de rol van uw vertrouwde partner in uitvaartzaken serieus. Met een breed scala aan diensten en ons ervaren, empathisch team, garanderen we een persoonlijke aanpak vanaf het allereerste contact. Elk afscheid is uniek, en wij bij Pegasus Uitvaartzorg begrijpen dat volledig. Daarom bieden we diverse opties die aansluiten bij uw individuele voorkeuren en culturele achtergronden, of het nu gaat om een traditionele begrafenis, crematie, of een alternatieve ceremonie. We nemen de verantwoordelijkheid voor een naadloze organisatie en coördinatie van alle aspecten, zodat u een afscheid kunt creëren dat gedenkwaardig en passend is.

Ons ervaren en empathisch team staat klaar om uw wensen, behoeften en verwachtingen zorgvuldig te beluisteren. We begrijpen dat dit een uitdagende tijd is, en bieden daarom niet alleen een luisterend oor, maar ook continue ondersteuning gedurende het hele proces.

In samenwerking met u streven we naar een afscheidsceremonie die het leven van uw dierbare eer aandoet en troost biedt aan degenen die achterblijven.

Begrafenis in Bunde
Crematie in bunde door Pegasus uitvaartcentrum

Onze diensten in Gulpen

Dragers uitvaartcentrum
Internationaal vervoer, rouwauto
Uitvaartcentrum
rouwdrukwerk pegasus
uitvaartcentrum pegasus
Verzekeringen uitvaartcentrum

Waarom kiezen voor Pegasus Uitvaartzorg?

check-mark.png

Een persoonlijke en nabije aanpak

check-mark.png

Ruimte voor ieders unieke wensen

check-mark.png

Hoog klanttevredenheidscijfer

Verken de emotie van een uitvaart..

Ervaar onze beloftes in een gratis gesprek en stel direct uw vragen

Een Eervol Afscheid in Gulpen

Pegasus Uitvaartzorg staat paraat om u te begeleiden en te ondersteunen tijdens moeilijke tijden van rouw en verlies.

SteinMeerssenMaastrichtElslooSittardBunde, Eijsden,VaalsHeerlenHulsbergLandgraafBrunssum,Valkenburg,GeleenEchtRoermondVenloBornBeekKerkrade

HoensbroekVoerendaalGronsveld. Bij het nemen van beslissingen nemen we constant de bredere context in overweging. Het is cruciaal voor ons om een betrouwbare partner te zijn die uw behoeften vooropstelt. Daarom streven we naar eerlijke en persoonlijke uitvaartzorg, waarbij onze voornaamste focus ligt op het organiseren van een afscheid dat het leven van uw dierbare recht doet en troost biedt aan de nabestaanden.

In deze uitdagende tijden zijn we er om u te ondersteunen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek en meer informatie over onze uitvaartzorgdiensten in Gulpen en de omliggende regio's.

U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken op 085 - 164 07 10 of een e-mail sturen naar info@pegasusuitvaart.nl. Pegasus Uitvaartzorg staat voor u klaar, met warmte, expertise en empathie, om u te helpen in deze moeilijk tijd.

BMW rouwauto bij Pegasus uitvaartcentrum
Pegasus uitvaartzorg in Bunde
wide-shot-phragmites-wind-with-cloudy-sky.jpg

Leg uw uitvaartwensen gratis vast

Uitvaartwensformulier

Heeft u er wel eens over nagedacht hoe u wilt dat uw eigen uitvaart eruit zal zien? Wilt u dat er veel mensen komen, of vindt u het juist mooier als alleen uw naaste familieleden aanwezig zijn? Welke muziek wilt u graag laten horen? En wilt u dat de gasten na die tijd koffie met vlaai krijgen, of toch liever een borrel met bitterballen?

  • Voorkom verwarring door je familie precies te laten weten wat je echt wilt.

  • Nabestaanden hoeven geen moeilijke beslissingen te maken, omdat jouw wensen duidelijk op papier staan.

  • Download gratis ons uitvaartwensenformulier en geef precies aan hoe jij jouw uitvaart wilt vormgeven.

bottom of page