top of page
Uitvaart in Bunde door Pegasus uitvaartzorg

Uitvaartcentrum Urmond

Welkom bij Pegasus Uitvaartzorg - Urmond! Wij streven ernaar om u te ondersteunen bij het creëren van een persoonlijk en respectvol afscheid voor uw dierbare. Ons toegewijde team biedt begeleiding en assistentie in Urmond en de nabijgelegen regio's. Met onze expertise staan ​​wij voor u klaar om u door deze moeilijke periode te loodsen en u te helpen bij het organiseren van een liefdevolle uitvaartceremonie.

Maak het afscheid compleet...

Als een toegewijd bedrijf in de uitvaartsector, zijn wij er om uw betrouwbare partner te zijn voor uitvaarten in Gronsveld en omstreken. Met een uitgebreid aanbod aan diensten en ons ervaren, empathisch team, verzekeren wij een persoonlijke benadering vanaf het allereerste contactmoment. Bij Pegasus Uitvaartzorg erkennen wij de unieke aard van elke uitvaart. Daarom bieden wij diverse opties die aansluiten bij uw individuele voorkeuren en culturele tradities, of het nu gaat om een traditionele begrafenis, crematie, of een alternatieve ceremonie. Wij dragen de verantwoordelijkheid voor een vlekkeloze organisatie en coördinatie van alle aspecten, zodat u een gedenkwaardig en passend afscheid kunt creëren.

Ons ervaren en meelevende team luistert zorgvuldig naar uw wensen, behoeften en verwachtingen. Wij begrijpen dat dit een moeilijke tijd is en bieden daarom een luisterend oor en ondersteuning gedurende het hele proces.

Samen met u werken we nauwgezet aan een afscheidsceremonie die recht doet aan het leven van uw dierbare en troost biedt aan de nabestaanden.

Begrafenis in Bunde
Crematie in bunde door Pegasus uitvaartcentrum

Onze diensten in Urmond

Dragers uitvaartcentrum
Internationaal vervoer, rouwauto
Uitvaartcentrum
rouwdrukwerk pegasus
uitvaartcentrum pegasus
Verzekeringen uitvaartcentrum

Waarom kiezen voor Pegasus Uitvaartzorg?

check-mark.png

Een persoonlijke en nabije aanpak

check-mark.png

Ruimte voor ieders unieke wensen

check-mark.png

Hoog klanttevredenheidscijfer

Verken de emotie van een uitvaart..

Ervaar onze beloftes in een gratis gesprek en stel direct uw vragen

Een eervol afscheid in Urmond

Pegasus Uitvaartzorg staat paraat om u te begeleiden en te ondersteunen tijdens moeilijke tijden van rouw en verlies.

SteinMeerssenMaastrichtElslooSittardBunde, Eijsden,VaalsHeerlenHulsbergLandgraafBrunssum,Valkenburg,GeleenEchtRoermondVenloBornBeekKerkrade

HoensbroekVoerendaalGronsveld. Bij het nemen van beslissingen nemen we constant de bredere context in overweging. Het is cruciaal voor ons om een betrouwbare partner te zijn die uw behoeften vooropstelt. Daarom streven we naar eerlijke en persoonlijke uitvaartzorg, waarbij onze voornaamste focus ligt op het organiseren van een afscheid dat het leven van uw dierbare recht doet en troost biedt aan de nabestaanden.

In deze uitdagende tijden zijn we er om u te ondersteunen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek en meer informatie over onze uitvaartzorgdiensten in Urmond en de omliggende regio's.

U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken op 085 - 164 07 10 info@pegasusuitvaart.nl. Pegasus Uitvaartzorg staat voor u klaar, met warmte, expertise en empathie, om u te helpen in deze moeilijk tijd.

BMW rouwauto bij Pegasus uitvaartcentrum
Pegasus uitvaartzorg in Bunde
wide-shot-phragmites-wind-with-cloudy-sky.jpg

Leg uw uitvaartwensen gratis vast

Uitvaartwensformulier

Heeft u er wel eens over nagedacht hoe u wilt dat uw eigen uitvaart eruit zal zien? Wilt u dat er veel mensen komen, of vindt u het juist mooier als alleen uw naaste familieleden aanwezig zijn? Welke muziek wilt u graag laten horen? En wilt u dat de gasten na die tijd koffie met vlaai krijgen, of toch liever een borrel met bitterballen?

  • Voorkom verwarring door je familie precies te laten weten wat je echt wilt.

  • Nabestaanden hoeven geen moeilijke beslissingen te maken, omdat jouw wensen duidelijk op papier staan.

  • Download gratis ons uitvaartwensenformulier en geef precies aan hoe jij jouw uitvaart wilt vormgeven.

bottom of page