top of page
Uitvaart in Bunde door Pegasus uitvaartzorg

Uitvaartcentrum Born

Welkom bij Pegasus Uitvaartzorg - Born! Ons doel is om u bij te staan bij het organiseren van een respectvol en persoonlijk afscheid voor uw geliefde in Born en de omliggende gebieden. Met ons ervaren team staan we klaar om u door deze zware tijd te begeleiden en te assisteren bij het regelen van een warme uitvaart.

Maak het afscheid compleet...

Als een toegewijd bedrijf binnen de uitvaartsector, staan wij paraat als uw betrouwbare partner voor uitvaarten in Born en omstreken. Met ons uitgebreide dienstenaanbod en onze ervaren, meelevende medewerkers verzekeren wij een persoonlijke aanpak vanaf het eerste contactmoment. Bij Pegasus Uitvaartzorg erkennen we de uniciteit van elke uitvaart. Daarom bieden wij diverse mogelijkheden die aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren en culturele tradities, of het nu gaat om een traditionele begrafenis, crematie of alternatieve ceremonie. Wij dragen de verantwoordelijkheid voor een vlekkeloze organisatie en coördinatie van alle aspecten, zodat u een gedenkwaardig en passend afscheid kunt creëren.

Onze ervaren en meelevende medewerkers luisteren zorgvuldig naar uw wensen, behoeften en verwachtingen. We begrijpen dat dit een zware tijd is en bieden daarom een luisterend oor en ondersteuning gedurende het hele proces.

Samen met u werken we nauwgezet aan een afscheidsceremonie die recht doet aan het leven van uw dierbare en troost biedt aan de nabestaanden.

Begrafenis in Bunde
Crematie in bunde door Pegasus uitvaartcentrum

Onze diensten in Born

Dragers uitvaartcentrum
Internationaal vervoer, rouwauto
Uitvaartcentrum
rouwdrukwerk pegasus
uitvaartcentrum pegasus
Verzekeringen uitvaartcentrum

Waarom kiezen voor Pegasus Uitvaartzorg?

check-mark.png

Een persoonlijke en nabije aanpak

check-mark.png

Ruimte voor ieders unieke wensen

check-mark.png

Hoog klanttevredenheidscijfer

Verken de emotie van een uitvaart..

Ervaar onze beloftes in een gratis gesprek en stel direct uw vragen

Een Eervol Afscheid in Born

Pegasus Uitvaartzorg staat klaar om u te begeleiden en te steunen tijdens de uitdagende periodes van rouw en verlies. SteinMeerssenMaastrichtElslooSittardBunde, Eijsden,VaalsHeerlenHulsbergLandgraafBrunssum

ValkenburgGeleenEchtRoermondVenloBornBeek

KerkradeHoensbroekVoerendaalGronsveld 

Bij het maken van keuzes, houden we voortdurend rekening met de bredere context van uw omgeving. Het is van essentieel belang voor ons om een betrouwbare partner te zijn die uw behoeften vooropstelt. Daarom streven we naar eerlijke en persoonlijke uitvaartzorg. Onze primaire focus is het creëren van een afscheid dat recht doet aan het leven van uw dierbare en troost biedt aan de nabestaanden.

Tijdens deze uitdagende periode zijn we beschikbaar om u te ondersteunen. Voel u vrij om met ons in contact te treden voor een persoonlijk gesprek en meer details over onze uitvaartzorgdiensten in Born en de nabijgelegen gebieden.

U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken op 046 – 435 06 88  of 043 – 365 46 66 of een e-mail sturen naar info@pegasusuitvaart.nl. Pegasus Uitvaartzorg staat voor u klaar, met warmte, expertise en empathie, om u te helpen in deze moeilijk tijd.

BMW rouwauto bij Pegasus uitvaartcentrum
Pegasus uitvaartzorg in Bunde
bottom of page