top of page
Uitvaart in Bunde door Pegasus uitvaartzorg

Uitvaartcentrum Valkenburg

Welkom bij Pegasus Uitvaartzorg - Valkenburg! Wij zijn uw betrokken partner in uitvaartdienstverlening, met expertise in het verzorgen van respectvolle en persoonlijke uitvaarten in Valkenburg en omliggende gebieden. Ons ervaren team staat paraat om u te begeleiden tijdens deze moeilijke periode en helpt bij het regelen van een warm afscheid voor uw dierbare.

Maak het afscheid compleet...

Als een toegewijd bedrijf in de uitvaartsector zijn wij uw vertrouwde partner voor uitvaarten in Valkenburg en omliggende gebieden. Met een breed scala aan diensten en ervaren, meelevende medewerkers verzekeren wij een persoonlijke benadering vanaf het allereerste contactmoment. Bij Pegasus Uitvaartzorg realiseren we ons dat elke uitvaart uniek is. Daarom bieden we diverse mogelijkheden die aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren en culturele tradities, of het nu gaat om een traditionele begrafenis, crematie of een alternatieve ceremonie. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor een vlekkeloze organisatie en coördinatie van alle aspecten, zodat u een onvergetelijk en passend afscheid kunt creëren.

Onze ervaren en meelevende medewerkers luisteren zorgvuldig naar uw wensen, behoeften en verwachtingen. We begrijpen dat dit een moeilijke tijd is en bieden daarom een luisterend oor en ondersteuning gedurende het hele proces.

Samen werken we nauw met u samen om een afscheidsceremonie te ontwikkelen die recht doet aan het leven van uw dierbare en troost biedt aan de nabestaanden.

Begrafenis in Bunde
Crematie in bunde door Pegasus uitvaartcentrum

Onze diensten in Valkenburg

Dragers uitvaartcentrum
Internationaal vervoer, rouwauto
Uitvaartcentrum
rouwdrukwerk pegasus
uitvaartcentrum pegasus
Verzekeringen uitvaartcentrum

Waarom kiezen voor Pegasus Uitvaartzorg?

check-mark.png

Een persoonlijke en nabije aanpak

check-mark.png

Ruimte voor ieders unieke wensen

check-mark.png

Hoog klanttevredenheidscijfer

Verken de emotie van een uitvaart..

Ervaar onze beloftes in een gratis gesprek en stel direct uw vragen

Een Eervol Afscheid in Valkenburg

Pegasus Uitvaartzorg staat klaar om u te begeleiden en ondersteuning te bieden gedurende zware momenten van rouw en verlies 

SteinMeerssenMaastrichtElslooSittardBunde, Eijsden,VaalsHeerlenHulsbergLandgraafBrunssumValkenburgGeleenEchtRoermondVenloBornBeekKerkrade

HoensbroekVoerendaalGronsveld Ook de aangrenzende gebieden worden meegenomen in onze overwegingen. We benadrukken het belang van het hebben van een betrouwbare partner die uw wensen en behoeften als prioriteit beschouwt. Daarom bieden wij oprechte en persoonlijke uitvaartzorgdiensten aan, met als doel een afscheid te organiseren dat recht doet aan het leven van uw dierbare en troost biedt aan de nabestaanden.

Wij staan paraat om u te begeleiden gedurende deze veeleisende periode. Schroom niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek en aanvullende informatie over onze uitvaartzorgdiensten in Valkenburg en de nabijgelegen regio. U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken op 085 - 164 07 10 of een e-mail sturen naar info@pegasusuitvaart.nl. Pegasus Uitvaartzorg staat voor u klaar, met warmte, expertise en empathie, om u te helpen in deze moeilijk tijd.

BMW rouwauto bij Pegasus uitvaartcentrum
Pegasus uitvaartzorg in Bunde
wide-shot-phragmites-wind-with-cloudy-sky.jpg

Leg uw uitvaartwensen gratis vast

Uitvaartwensformulier

Heeft u er wel eens over nagedacht hoe u wilt dat uw eigen uitvaart eruit zal zien? Wilt u dat er veel mensen komen, of vindt u het juist mooier als alleen uw naaste familieleden aanwezig zijn? Welke muziek wilt u graag laten horen? En wilt u dat de gasten na die tijd koffie met vlaai krijgen, of toch liever een borrel met bitterballen?

  • Voorkom verwarring door je familie precies te laten weten wat je echt wilt.

  • Nabestaanden hoeven geen moeilijke beslissingen te maken, omdat jouw wensen duidelijk op papier staan.

  • Download gratis ons uitvaartwensenformulier en geef precies aan hoe jij jouw uitvaart wilt vormgeven.

bottom of page