top of page
Uitvaart in Bunde door Pegasus uitvaartzorg

Uitvaartcentrum Eijsden

Welkom bij Pegasus Uitvaartzorg - Eijsden! Wij zijn uw betrokken uitvaartdienstverlener, gespecialiseerd in het verzorgen van persoonlijke en eerbiedige uitvaarten in Eijsden en de omliggende regio's. Ons ervaren team staat paraat om u te begeleiden gedurende deze zware periode en u te assisteren bij het organiseren van een warm afscheid voor uw dierbare.

Maak het afscheid compleet...

Als toegewijd bedrijf in de uitvaartbranche zijn wij uw vertrouwde partner voor uitvaarten in Eijsden en omliggende gebieden. Met ons uitgebreide dienstenaanbod en ervaren, meelevende medewerkers garanderen wij een persoonlijke benadering vanaf het allereerste contactmoment. Bij Pegasus Uitvaartzorg begrijpen we dat elke uitvaart uniek is. Daarom bieden we diverse opties die aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren en culturele tradities, of het nu gaat om een traditionele begrafenis, crematie of een alternatieve ceremonie. Wij zorgen voor een vlekkeloze organisatie en coördinatie van alle aspecten, waardoor u een onvergetelijk en passend afscheid kunt creëren.

Onze ervaren en meelevende medewerkers luisteren zorgvuldig naar uw wensen, behoeften en verwachtingen. We begrijpen dat dit een moeilijke tijd is en bieden daarom een luisterend oor en ondersteuning gedurende het hele proces.

Samen werken we nauw met u samen om een afscheidsceremonie te creëren die recht doet aan het leven van uw dierbare en troost biedt aan de nabestaanden.

Begrafenis in Bunde
Crematie in bunde door Pegasus uitvaartcentrum

Onze diensten in Eijsden

Dragers uitvaartcentrum
Internationaal vervoer, rouwauto
Uitvaartcentrum
rouwdrukwerk pegasus
uitvaartcentrum pegasus
Verzekeringen uitvaartcentrum

Waarom kiezen voor Pegasus Uitvaartzorg?

check-mark.png

Een persoonlijke en nabije aanpak

check-mark.png

Ruimte voor ieders unieke wensen

check-mark.png

Hoog klanttevredenheidscijfer

Verken de emotie van een uitvaart..

Ervaar onze beloftes in een gratis gesprek en stel direct uw vragen

Een eervol afscheid in Eijsden

Bij momenten van verlies en droefheid staat Pegasus Uitvaartzorg voor u klaar. Stein, Meerssen, Maastricht, ElslooSittardBunde, Eijsden,VaalsHeerlenHulsberg

LandgraafBrunssumValkenburgGeleenEchtRoermondVenloBornBeekKerkradeHoensbroek

VoerendaalGronsveld En de naburige gebieden. Wij erkennen de essentie van het hebben van een betrouwbare partner die uw wensen en behoeften vooropstelt. Daarom leveren wij persoonlijke en zinvolle uitvaartzorgdiensten, met als doel een afscheid te creëren dat eer doet aan het leven van uw dierbare en troost biedt aan degenen die achterblijven.

Laat ons u leiden in deze uitdagende periode. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en verdere informatie over onze uitvaartzorgdiensten in Eijsden en de nabijgelegen regio's. U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken op 085 - 164 07 10 of een e-mail sturen naar info@pegasusuitvaart.nl. Pegasus Uitvaartzorg staat voor u klaar, met warmte, expertise en empathie, om u te helpen in deze moeilijk tijd.

BMW rouwauto bij Pegasus uitvaartcentrum
Pegasus uitvaartzorg in Bunde
wide-shot-phragmites-wind-with-cloudy-sky.jpg

Leg uw uitvaartwensen gratis vast

Uitvaartwensformulier

Heeft u er wel eens over nagedacht hoe u wilt dat uw eigen uitvaart eruit zal zien? Wilt u dat er veel mensen komen, of vindt u het juist mooier als alleen uw naaste familieleden aanwezig zijn? Welke muziek wilt u graag laten horen? En wilt u dat de gasten na die tijd koffie met vlaai krijgen, of toch liever een borrel met bitterballen?

  • Voorkom verwarring door je familie precies te laten weten wat je echt wilt.

  • Nabestaanden hoeven geen moeilijke beslissingen te maken, omdat jouw wensen duidelijk op papier staan.

  • Download gratis ons uitvaartwensenformulier en geef precies aan hoe jij jouw uitvaart wilt vormgeven.

bottom of page