top of page
Rouwauto huren in maastricht

Rouwauto huren Maastricht

Ontdek respectvol rouwvervoer met onze BMW rouwautoverhuur in Maastricht. Bij ons staat begripvolle dienstverlening centraal, met stijlvolle en comfortabele rouwauto's die de waardigheid van het moment weerspiegelen. Huur een rouwauto in Maastricht en bied uw dierbare een laatste reis in elegantie. Vertrouw op onze betrouwbare service voor een gepaste en serene uitvaart.

In 3 stappen je rouwauto boeken

1

Kies een datum

Selecteer een geschikte datum voor de rouwauto.

2

Bespreek uw wensen

Bel ons of stuur een bericht via Whatsapp en krijg binnen 30 min reactie!

3

Bevestig de boeking

Ontvang bevestiging, boeking Rouwauto is definitief voor gewenste datum.

Maak het afscheid compleet...

Stap binnen in een nieuw tijdperk van rouwvervoer met Pegasus Uitvaartzorg in Maastricht. Wij zijn verheugd om de introductie aan te kondigen van onze baanbrekende dienst: BMW Rouwautoverhuur. Als toonaangevende uitvaartonderneming in Maastricht bieden wij nu de mogelijkheid om een unieke en stijlvolle BMW rouwauto te huren. Geef uw geliefde een laatste reis met ongeëvenaarde waardigheid en elegantie. Ontdek de betekenis van respectvol rouwvervoer met Pegasus Uitvaartzorg.

BMW uitvaart

Wat maakt onze rouwauto extra speciaal

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

Een dak van plaatstaal

Geen vinyl of een polstering zoals andere rouwauto's, maar plaatstaal zoals u van BMW gewend bent.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

BMW Silverstone glans

Originele BMW Silverstone glans, zoals bekend bij uitvoeringen van de M5 en -7 series.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

Hoogwaardige laadvloer

Bij het ontwerpen is gekozen voor een laadvloer van stevig materiaal van hoogwaardige kwaliteit.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

Fraaie LED-strips

Onze unieke BMW rouwauto is volledig afgewerkt met LED-strips in het dak en in de zijkanten.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

Afgeronde ramen

We hebben gekozen om alle ramen rond af te werken voor een extra bijzondere uitstraling.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

5-deurs uitvoering

Door de originele deuren weer terug te plaatsen, blijft de uitstraling van de Touring identiek.

Onze tarieven

*= Tijden en kilometers worden berekend vanaf Meerssen, Limburg.

BMW rouwauto inclusief chauffeur

Met een maximum van 3 uur en 50 kilometer*

€300,00

Meerkosten chauffeur rouwauto

(3 uur starttarief)*

€45,00

Prijs per extra kilometer

€1,10

Neem een kijkje in de rouwauto

Waarom kiezen voor Pegasus Uitvaartzorg?

check-mark.png

Een persoonlijke en nabije aanpak

check-mark.png

Ruimte voor ieders unieke wensen

check-mark.png

Hoog klanttevredenheidscijfer

Verken de emotie van een uitvaart..

Ervaar onze beloftes in een gratis gesprek en stel direct uw vragen

Een laatste rit in klasse!

Ontdek een unieke samensmelting van elegantie, comfort en stijl met onze BMW rouwauto bij Pegasus Uitvaartzorg in Maastricht. Het onderscheidende ontwerp, hoogwaardige afwerking en geavanceerde technologieën van onze rouwauto beloven een respectvol eerbetoon aan de overledene. Kies voor de primeur van de eerste BMW-rouwauto in Nederland en verleen uw uitvaarten een onvergetelijke uitstraling. Pegasus Uitvaartzorg verwelkomt u hartelijk in deze nieuwe dimensie van stijlvol en respectvol uitvaartvervoer.

uitvaart met een rouwauto
bmw begrafenisauto

Een laatste rit in klasse!

Bent u op zoek naar een respectvolle en stijlvolle manier om uw dierbare een laatste eerbetoon te geven? Bij Pegasus Uitvaartzorg in Maastricht begrijpen we het belang van waardig rouwvervoer tijdens deze moeilijke momenten. Daarom introduceren we met trots onze exclusieve dienst: het huren van een BMW rouwauto. Ontdek hier hoe onze diensten en faciliteiten kunnen bijdragen aan een serene uitvaartervaring.

Respectvol rouwvervoer in Maastricht

Onze BMW rouwauto combineert elegantie, comfort en stijl om een respectvol eerbetoon aan de overledene te bieden. Met zijn kenmerkende ontwerp, hoogwaardige afwerking en geavanceerde technologieën zorgt onze rouwauto voor een gedenkwaardige ervaring voor zowel nabestaanden als degenen die afscheid nemen. Bij Pegasus Uitvaartzorg staat respect centraal, en onze rouwauto's zijn zorgvuldig ontworpen om deze gevoelige momenten met de nodige waardigheid te omarmen.

De eerste BMW-Rouwauto van Nederland

Kies voor de primeur van de eerste BMW-rouwauto van Nederland en geef uw uitvaarten een onvergetelijke uitstraling. De unieke combinatie van modern design en traditioneel respect vormt de kern van onze dienstverlening. Pegasus Uitvaartzorg is er trots op deze exclusieve mogelijkheid aan te bieden, waarmee we een nieuwe standaard zetten voor uitvaartvervoer in Maastricht en omgeving.

Waarom kiezen voor BMW Rouwautoverhuur?

  • Elegantie en Comfort: Onze rouwauto's bieden een combinatie van verfijnde elegantie en optimaal comfort, waardoor de reis een kalme en serene ervaring wordt voor iedereen die betrokken is.

  • Stijlvolle Afscheidsceremonie: De BMW rouwauto voegt een vleugje stijl toe aan de afscheidsceremonie, waarbij de esthetiek van het voertuig de sereniteit van het moment benadrukt.

  • Persoonlijke Service: Bij Pegasus Uitvaartzorg begrijpen we dat elke uitvaart uniek is. Daarom bieden we persoonlijke service en maatwerk, zodat de rouwauto perfect aansluit bij de wensen en behoeften van de familie.

Rouwauto huren in Maastricht: Hoe werkt het?

Het huren van een BMW rouwauto bij Pegasus Uitvaartzorg is eenvoudig en zorgeloos. Neem contact met ons op en bespreek uw specifieke eisen en wensen. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Van het selecteren van de juiste rouwauto tot het regelen van het transport, wij streven ernaar om deze emotionele tijd zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Zoekwoorden voor Rouwautoverhuur in Maastricht

Als u op zoek bent naar een rouwauto in Maastricht, biedt Pegasus Uitvaartzorg een uitgebreide service met unieke eigenschappen. Enkele relevante zoekwoorden die u kunnen helpen bij het vinden van onze diensten zijn:

  • Rouwauto huren Maastricht

  • BMW rouwautoverhuur

  • Respectvol rouwvervoer

  • Uitvaartvervoer Maastricht

  • Serene uitvaartervaring

  • Stijlvolle rouwauto's

Wij streven ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen en uw rouwvervoer een waardevolle herinnering te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het huren van een BMW rouwauto in Maastricht. Wij zijn werkzaam in Nederland in de volgende regio's: Maastricht, Heerlen, Geleen, Stein, Beek, Echt, Roermond, Venlo, Kerkrade, Eijsden, Vaals, Hulsberg, Landgraaf, Valkenburg, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Almere, Utrecht, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Alkmaar, Enschede, 's-Hertogenbosch.