top of page
  • Foto van schrijverPegasus Uitvaartzorg

Uitvaartcentrum Pegasus in Stein

In tijden van verdriet en rouw is het belangrijk om een betrokken en professioneel uitvaartcentrum te vinden dat u en uw dierbaren kan ondersteunen bij het organiseren van een mooie en persoonlijke uitvaart. In Stein is Uitvaartcentrum Pegasus een toegewijde partner die een breed scala aan diensten aanbiedt, waaronder dragers, wilsbeschikking, woorddienst begeleiding, internationaal vervoer, drukwerk en uitvaartverzekeringen. Met hun 24/7 beschikbaarheid en expertise kunt u erop vertrouwen dat zij u in deze moeilijke tijd bijstaan.

Afscheid nemen op een mooie en persoonlijke manier

Bij Uitvaartcentrum Pegasus begrijpen we dat het afscheid nemen van een dierbare een bijzonder en waardevol moment is. We streven ernaar om elke uitvaart mooi en persoonlijk te maken, waarbij we rekening houden met de wensen van de overledene en de nabestaanden. Of het nu gaat om een begrafenis of crematie, het ervaren team van Pegasus staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.


Diensten die aansluiten bij uw behoeften


Dragers:

De professionele dragers van Uitvaartcentrum Pegasus zorgen voor een respectvolle en waardige begeleiding van de overledene naar zijn of haar laatste rustplaats.


Wilsbeschikking:

Het is belangrijk om uw wensen met betrekking tot uw eigen uitvaart vast te leggen. Uitvaartcentrum Pegasus biedt ondersteuning bij het opstellen van een wilsbeschikking, zodat uw nabestaanden precies weten hoe u uw afscheid wilt vormgeven.


Woorddienst begeleiding:

Het is mogelijk om een persoonlijke woorddienst te organiseren waarbij de nadruk ligt op het leven en de herinneringen van de overledene. Het team van Uitvaartcentrum Pegasus biedt begeleiding en ondersteuning bij het samenstellen en vormgeven van deze woorddienst.


Internationaal vervoer:

In geval van overlijden in het buitenland, kan het een uitdaging zijn om de overledene terug te brengen naar Nederland. Uitvaartcentrum Pegasus regelt het internationale vervoer en zorgt voor een vlotte en respectvolle overkomst.


Drukwerk:

Het creëren van gepersonaliseerd drukwerk, zoals rouwkaarten, herinneringsboekjes en dankbetuigingen, is een belangrijk onderdeel van het afscheidsproces. Uitvaartcentrum Pegasus biedt ondersteuning bij het ontwerpen en drukken van deze materialen.


Uitvaartverzekeringen:

Het is mogelijk om bij Uitvaartcentrum Pegasus een uitvaartverzekering af te sluiten, zodat u en uw dierbaren financiële zekerheid hebben bij het regelen van een uitvaart.


Uitvaartcentrum Pegasus in Stein is een betrouwbare partner in het organiseren van een mooie en persoonlijke uitvaart. Met hun uitgebreide dienstenpakket, waaronder dragers, wilsbeschikking, woorddienst begeleiding, internationaal vervoer, drukwerk en uitvaartverzekeringen, bieden ze alles wat nodig is om een afscheid op maat te realiseren. Met hun 24/7 beschikbaarheid en toegewijde team kunt u rekenen op de steun en expertise die u nodig heeft tijdens deze moeilijke periode. Vertrouw op Uitvaartcentrum Pegasus om u te begeleiden bij het creëren van een mooi en dierbaar afscheid voor uw geliefde.

7 weergaven

Commentaires


bottom of page