top of page
  • Foto van schrijverPegasus Uitvaartzorg

BMW rouwauto: Een laatste rit in klasse met Pegasus uitvaartzorg

Bij BMWRouwauto stappen we de toekomst binnen met trots en innovatie. Pegasus Uitvaartzorg, een vooraanstaande uitvaartonderneming met vestigingen in Meerssen en Stein, introduceert met enthousiasme een baanbrekende rouwauto: de allereerste BMW-rouwauto. Deze revolutionaire ontwikkeling is het resultaat van een langdurige samenwerking tussen Pegasus Uitvaartzorg en The Hearse & Limo Company, een vooraanstaande specialist in rouwvervoer gevestigd in Uden. Een laatste rit in klasse staat op het punt werkelijkheid te worden!


De unieke BMW-rouwauto: Een samensmelting van elegantie, comfort en stijl

Onze BMW-rouwauto is niet zomaar een voertuig; het is een eerbetoon aan de overledene, doordrenkt met elegantie, comfort en stijl. Met zijn kenmerkende ontwerp, hoogwaardige afwerking en geavanceerde technologieën biedt onze rouwauto een gedenkwaardige ervaring voor zowel nabestaanden als degenen die afscheid nemen.


Wat maakt onze rouwauto extra speciaal


1. Dak van Plaatstaal:

In tegenstelling tot andere rouwauto's met vinyl of polstering, heeft onze BMW-rouwauto een dak van plaatstaal, zoals u dat gewend bent van BMW. Dit detail benadrukt de robuustheid en duurzaamheid die we willen bieden.


2. BMW Silverstone Glans:

Het gebruik van de originele BMW Silverstone glans, bekend van de M5 en -7 series, voegt een vleugje luxe en exclusiviteit toe aan onze rouwauto. Het is een eerbetoon aan de prachtige esthetiek die BMW kenmerkt.


3. Hoogwaardige Laadvloer:

Bij het ontwerpen van onze rouwauto hebben we gekozen voor een laadvloer van stevig materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Dit zorgt niet alleen voor duurzaamheid maar draagt ook bij aan een soepele en respectvolle rit.


4. Fraaie LED-Strips:

Een uniek kenmerk van onze BMW-rouwauto is de volledige afwerking met fraaie LED-strips in het dak en in de zijkanten. Dit voegt een eigentijdse en serene uitstraling toe aan het voertuig.


5. Afgeronde Ramen:

Voor een extra bijzondere uitstraling hebben we ervoor gekozen om alle ramen rond af te werken. Dit detail draagt bij aan de algehele elegantie van onze rouwauto.


6. 5-Deurs Uitvoering:

Door de originele deuren weer terug te plaatsen, behoudt onze rouwauto de herkenbare uitstraling van de Tour. Het is een subtiel detail dat de BMW-identiteit behoudt.


Een Waardig Afscheid: Boek Nu Jouw BMW-Rouwauto


rouwauto

Tarieven: Respectvol Rouwvervoer Met Klasse

Bij Pegasus Uitvaartzorg hanteren we transparante tarieven, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Onze tarieven voor de BMW-rouwauto zijn als volgt:

 

BMW Rouwauto inclusief Chauffeur:

Met een maximum van 3 uur en 50 kilometer* voor €300,00.

 

Meerkosten Chauffeur Rouwauto:

(3 uur starttarief)* voor €45,00.

 

Prijs Per Extra Kilometer:

Voor €1,10.

 

Bij BMWRouwauto verzekeren we u niet alleen van stijlvol rouwvervoer, maar ook van respect en warmte in deze delicate tijden. Geef uw dierbaren een waardig afscheid met de eerste BMW-rouwauto van Nederland. Pegasus Uitvaartzorg heet u van harte welkom in deze nieuwe dimensie van uitvaartvervoer.

 

Boek nu jouw rouwauto hier en geef uw uitvaarten een onvergetelijke uitstraling.


Internationaal Vervoer met Zorg en Expertise bij Pegasus Uitvaartzorg

Bij Pegasus Uitvaartzorg begrijpen we dat het internationaal vervoer van een overledene een emotionele en complexe aangelegenheid is. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om u te ondersteunen en te begeleiden gedurende het hele proces, met een focus op het verlichten van uw lasten tijdens deze moeilijke tijd.

 

Expertise in Internationaal Vervoer

Ons team van ervaren professionals beschikt over diepgaande expertise op het gebied van internationaal vervoer van overledenen. We begrijpen de complexiteit en gevoeligheid die gepaard gaan met het regelen van deze delicate kwestie. Of het nu gaat om repatriëring naar het land van herkomst of het vervoer naar een specifieke bestemming overzee, wij hebben de kennis om dit proces soepel te laten verlopen.

 

Ondersteuning en Begeleiding

Het verlies van een dierbare is al moeilijk genoeg; het regelen van internationaal vervoer voegt daar nog een extra laag van complexiteit aan toe. Bij Pegasus Uitvaartzorg begrijpen we dit en daarom bieden we niet alleen onze expertise aan, maar ook uitgebreide ondersteuning en begeleiding gedurende het hele traject. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, u te adviseren en u te helpen bij het regelen van alle benodigde formaliteiten.

 

Vereisten en Reguleringen

Internationaal vervoer van overledenen brengt specifieke vereisten en regelgeving met zich mee die per land kunnen verschillen. Onze ervaren professionals zijn volledig op de hoogte van deze complexe aspecten en zorgen ervoor dat alle nodige documenten en formaliteiten nauwkeurig en tijdig worden afgehandeld. U kunt erop vertrouwen dat wij de vereisten van zowel het vertrek- als het aankomstland zorgvuldig in overweging nemen.

 

Respectvolle Uitvoering

Bij Pegasus Uitvaartzorg hechten we enorm veel waarde aan een respectvolle uitvoering van het proces van internationaal vervoer. We begrijpen dat dit een uiterst gevoelige aangelegenheid is en behandelen elke stap met de uiterste zorg en toewijding. Uw dierbare verdient een waardig afscheid, ongeacht de afstand, en wij zorgen ervoor dat dit met de grootste zorg gebeurt.

 

Focus op Uw Rouwproces

Door te kiezen voor Pegasus Uitvaartzorg voor het internationaal vervoer van uw dierbare, kunt u zich volledig richten op het rouwproces en het voorbereiden van een waardig afscheid. Wij nemen de logistieke en administratieve lasten uit handen, waardoor u de tijd en ruimte krijgt om op een respectvolle manier afscheid te nemen.

In deze moeilijke tijden staan wij bij Pegasus Uitvaartzorg klaar om u te ondersteunen met onze expertise, toewijding en zorgzaamheid. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten in internationaal vervoer en laat ons u helpen bij het creëren van een gedenkwaardig afscheid voor uw dierbare.

Lijkt u dit wat en zou u graag een afspraak willen maken dan kunt u hier klikken.

 

Meer dan Alleen Rouwvervoer: Onze Uitgebreide Diensten

Bij Pegasus Uitvaartzorg gaan we verder dan alleen het aanbieden van stijlvol rouwvervoer. We begrijpen dat het organiseren van een uitvaart een complex proces is, en daarom bieden we een breed scala aan diensten om u in deze moeilijke tijd te ondersteunen.

 

Dragende Zorg

Ons toegewijde team van dragers staat paraat om op respectvolle wijze uw dierbare te begeleiden tijdens de ceremonie. Met zorgvuldigheid en toewijding dragen zij bij aan een waardig afscheid.

 

Wilsbeschikking

Bij Pegasus Uitvaartzorg begrijpen we het belang van het respecteren van de wensen van de overledene. Onze experts begeleiden u bij het vastleggen van de wilsbeschikking, zodat elke uitvaart persoonlijk en betekenisvol is.

 

Drukwerk

Van rouwkaarten tot herdenkingsboekjes, ons team zorgt voor het drukwerk met oog voor detail en gevoeligheid. Zo kunt u zich concentreren op het delen van mooie herinneringen.

 

En Meer...

 Naast deze diensten bieden we nog veel meer, allemaal ontworpen om u te ondersteunen bij het organiseren van een gedenkwaardige uitvaart. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we u kunnen helpen bij elk aspect van het afscheid nemen.

Wilt u meer hier over te weten willen komen klik dan hier.


uitvaartzorg

8 weergaven

Comentarios


bottom of page