top of page
  • Foto van schrijverPegasus Uitvaartzorg

Een Waardig Afscheid met Warmte en Betekenis

Iedereen verdient een waardig afscheid. Een afscheid dat recht doet aan hun leven. Een afscheid dat warmte en troost biedt. Bij Pegasus Uitvaartzorg geloven wij in het belang van een persoonlijk en betekenisvol eerbetoon. We streven ernaar om elke uitvaart een mooie herinnering te maken. Maak het afscheid compleet...

Afscheid nemen met troost en begeleiding

Bij Pegasus Uitvaartzorg geloven wij dat iedereen een prachtig afscheid verdient. In de momenten van verdriet en verlies, bieden wij troost en begeleiding. Met zorg en respect creëren wij een warme omgeving waarin herinneringen tot leven komen. Elk afscheid is uniek en bij ons wordt elk detail met liefde verzorgd. Van het warme welkom tot de laatste groet, wij staan naast u, elke stap van de weg. Want bij Pegasus Uitvaartcentrum geloven we dat een afscheid niet alleen een einde is, maar vooral een eerbetoon aan het leven dat geleefd werd.


Een prachtige uitvaart, binnen uw budget

Bij Pegasus begrijpen we dat het regelen van een uitvaart een emotioneel beladen en complex proces is. Daarom staan wij klaar om u tijdens deze moeilijke periode te ondersteunen en te begeleiden, zodat u zich kunt richten op het herinneren en eren van uw dierbaren. We bieden een prachtige uitvaart, afgestemd op uw wensen en binnen uw budget. Met onze ervaring en expertise kunnen we tot 40% minder kosten bieden dan traditionele uitvaartcentra. Bovendien waarderen onze klanten ons met een gemiddeld cijfer van 9,3.


Onze diensten

Bij Pegasus Uitvaartcentrum bieden we diverse diensten om uw uitvaart compleet te maken. Van respectvolle dragers voor het laatste afscheid tot internationaal vervoer van overledenen met toewijding en aandacht. We helpen u ook bij het registreren van uw wensen voor uw uitvaart, zodat ze altijd gerespecteerd worden. Daarnaast bieden we kwalitatief drukwerk om een uniek en passend afscheid te creëren, en begeleiden we u bij het samenstellen en vormgeven van een persoonlijke woorddienst. Onze deskundige adviezen over uitvaartverzekeringen helpen u uw wensen financieel te waarborgen.


Verzekeringen voor elk type uitvaart

Bij Pegasus Uitvaartzorg verwelkomen we u met open armen en een veelvoud aan verzekeringsopties. Vertrouw uw dierbare afscheid met liefde toe aan Pegasus Uitvaartzorg, ongeacht de verzekeringsmaatschappij. We begrijpen dat het organiseren van een uitvaart zowel emotioneel als financieel uitdagend kan zijn. Daarom bieden we begeleiding en advies bij diverse verzekeringen die kunnen bijdragen aan de kosten van een uitvaart. Of het nu gaat om een uitvaartverzekering of een overlijdensrisicoverzekering, wij staan voor u klaar.


24 uur per dag beschikbaar

Bij Pegasus Uitvaartcentrum staan we 24 uur per dag voor u klaar. Onze toegewijde medewerkers bieden professionele ondersteuning, ongeacht het tijdstip. U kunt altijd rekenen op onze hulp bij het regelen van een respectvol afscheid voor uw dierbare, op elk moment dat u ons nodig heeft. Rouw kent geen klok, daarom zijn wij er altijd om u te ondersteunen. Onze empathische medewerkers bieden een luisterend oor, helpen bij het regelen van de uitvaart en bieden troost in moeilijke tijden. U staat er niet alleen voor.


Bij Pegasus Uitvaartcentrum geloven we dat een afscheid meer is dan alleen een einde. Het is een eerbetoon aan het leven dat geleefd werd. Wij van Pegasus in Meerssen en Stein streven ernaar om elk afscheid persoonlijk, betekenisvol en mooi te maken. Met onze troost, begeleiding en diverse diensten zorgen we voor een waardig afscheid, binnen uw budget. Vertrouw op ons 24/7 beschikbare team van toegewijde medewerkers om u te ondersteunen tijdens deze emotionele periode. Pegasus Uitvaartcentrum staat klaar om uw dierbare te herinneren en te eren zoals zij verdienen.

60 weergaven

Comments


bottom of page