top of page
Rouwauto huren in maastricht

Rouwauto huren Nederland

Verken het respectvolle rouwvervoer met onze verhuur van BMW rouwauto's in Nederland. Wij leggen de nadruk op begripvolle dienstverlening, met elegante en comfortabele rouwauto's die de waardigheid van het moment weerspiegelen. Huur een rouwauto in Nederland en geef uw dierbare een laatste reis in stijl. Vertrouw op onze betrouwbare service voor een passende en serene uitvaart.

In 3 stappen je rouwauto boeken

1

Kies een datum

Selecteer een geschikte datum voor de rouwauto.

2

Bespreek uw wensen

Bel ons of stuur een bericht via Whatsapp en krijg binnen 30 min reactie!

3

Bevestig de boeking

Ontvang bevestiging, boeking Rouwauto is definitief voor gewenste datum.

Maak het afscheid compleet...

Betreed een nieuw tijdperk van rouwvervoer met Pegasus Uitvaartzorg in Nederland. We zijn opgetogen om onze innovatieve service aan te kondigen: de verhuur van BMW Rouwauto's. Als vooraanstaande uitvaartonderneming in Nederland bieden we nu de mogelijkheid om een unieke en stijlvolle BMW rouwauto te huren. Geef uw dierbare een laatste reis met ongeëvenaarde waardigheid en elegantie. Ontdek de diepere betekenis van respectvol rouwvervoer met Pegasus Uitvaartzorg.

BMW uitvaart

Wat maakt onze rouwauto extra speciaal

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

Een dak van plaatstaal

Geen vinyl of een polstering zoals andere rouwauto's, maar plaatstaal zoals u van BMW gewend bent.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

BMW Silverstone glans

Originele BMW Silverstone glans, zoals bekend bij uitvoeringen van de M5 en -7 series.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

Hoogwaardige laadvloer

Bij het ontwerpen is gekozen voor een laadvloer van stevig materiaal van hoogwaardige kwaliteit.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

Fraaie LED-strips

Onze unieke BMW rouwauto is volledig afgewerkt met LED-strips in het dak en in de zijkanten.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

Afgeronde ramen

We hebben gekozen om alle ramen rond af te werken voor een extra bijzondere uitstraling.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

5-deurs uitvoering

Door de originele deuren weer terug te plaatsen, blijft de uitstraling van de Touring identiek.

Onze tarieven

*= Tijden en kilometers worden berekend vanaf Meerssen, Limburg.

BMW rouwauto inclusief chauffeur

Met een maximum van 3 uur en 50 kilometer*

€300,00

Meerkosten chauffeur rouwauto

(3 uur starttarief)*

€45,00

Prijs per extra kilometer

€1,10

Neem een kijkje in de rouwauto

Waarom kiezen voor Pegasus Uitvaartzorg?

check-mark.png

Een persoonlijke en nabije aanpak

check-mark.png

Ruimte voor ieders unieke wensen

check-mark.png

Hoog klanttevredenheidscijfer

Verken de emotie van een uitvaart..

Ervaar onze beloftes in een gratis gesprek en stel direct uw vragen

Een laatste rit in klasse!

Ontdek bij Pegasus Uitvaartzorg in Nederland een unieke combinatie van elegantie, comfort en stijl met onze BMW-rouwauto. Het opvallende ontwerp, hoogwaardige afwerking en geavanceerde technologieën van onze rouwauto beloven een respectvol eerbetoon aan de overledene. Kies voor de primeur van de allereerste BMW-rouwauto in Nederland en geef uw uitvaarten een onvergetelijke uitstraling. Pegasus Uitvaartzorg nodigt u van harte uit om deel te nemen aan deze nieuwe dimensie van stijlvol en respectvol uitvaartvervoer.

uitvaart met een rouwauto
bmw begrafenisauto

Een laatste rit in klasse!

Bent u op zoek naar een elegante en respectvolle wijze om afscheid te nemen van uw dierbare? Bij Pegasus Uitvaartzorg in Nederland erkennen we het belang van waardig rouwvervoer in deze zware tijden. Daarom presenteren we met trots onze exclusieve dienst: de verhuur van een BMW rouwauto. Ontdek hier hoe onze dienstverlening en voorzieningen kunnen bijdragen aan een serene uitvaartbeleving.

Respectvol rouwvervoer in Nederland

Onze rouwauto van BMW brengt elegantie, comfort en stijl samen om een respectvol eerbetoon aan de overledene te realiseren. Met zijn unieke ontwerp, hoogwaardige afwerking en geavanceerde technologieën biedt onze rouwauto een gedenkwaardige ervaring voor zowel nabestaanden als degenen die afscheid nemen. Bij Pegasus Uitvaartzorg staat respect centraal, en onze rouwauto's zijn zorgvuldig ontworpen om deze gevoelige momenten met de nodige waardigheid te omarmen.

De eerste BMW-Rouwauto van Nederland

Kies voor de primeur van de allereerste BMW-rouwauto in Nederland en geef een onvergetelijke uitstraling aan uw uitvaarten. Onze dienstverlening is gebaseerd op de unieke combinatie van modern design en traditioneel respect. Pegasus Uitvaartzorg is er trots op om deze exclusieve mogelijkheid aan te bieden, waarmee we een nieuwe norm stellen voor uitvaartvervoer in Nederland.

Waarom kiezen voor BMW Rouwautoverhuur?

  • Verfijnde Stijl en Optimaal Gemak: Onze rouwauto's combineren verfijnde stijl met maximaal comfort, waardoor de reis een rustige en serene belevenis wordt voor alle betrokkenen.

  • Stijlvol Afscheid Nemen: De BMW rouwauto voegt een vleugje stijl toe aan het afscheid, waarbij de esthetiek van het voertuig de sereniteit van het moment accentueert.

  • Individuele Dienstverlening: Bij Pegasus Uitvaartzorg begrijpen we de uniciteit van elke uitvaart. Daarom bieden we persoonlijke dienstverlening en maatwerk, zodat de rouwauto perfect aansluit bij de wensen en behoeften van de familie.

Rouwauto huren in Nederland: Hoe werkt het?

Bij Pegasus Uitvaartzorg is het moeiteloos en stressvrij om een BMW rouwauto te huren. Neem gerust contact met ons op om uw specifieke eisen en wensen te bespreken. Ons toegewijde team staat paraat om u te begeleiden gedurende elke fase. Van het kiezen van de juiste rouwauto tot het organiseren van het transport, streven wij ernaar om deze emotionele periode zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Zoekwoorden voor Rouwautoverhuur in Nederland

Als u in Nederland op zoek bent naar een rouwauto, voorziet Pegasus Uitvaartzorg in een uitgebreide service met unieke kenmerken. Enkele relevante trefwoorden die u kunnen assisteren bij het ontdekken van onze diensten zijn:

  • Rouwauto huren Nederland

  • BMW rouwautoverhuur

  • Respectvol rouwvervoer

  • Uitvaartvervoer Nederland

  • Serene uitvaartervaring

  • Stijlvolle rouwauto's

Wij streven ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen en uw rouwvervoer een waardevolle herinnering te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het huren van een BMW rouwauto in Nederland. Wij zijn werkzaam in Nederland in de volgende regio's: Maastricht, Heerlen, Geleen, Stein, Beek, Echt, Roermond, Venlo, Kerkrade, Eijsden, Vaals, Hulsberg, Landgraaf, Valkenburg, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Almere, Utrecht, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Alkmaar, Enschede, 's-Hertogenbosch.