top of page
Uitvaart in Bunde door Pegasus uitvaartzorg

Uitvaartcentrum Kerkrade

Welkom bij Pegasus Uitvaartzorg - Kerkrade! Wij streven ernaar om u te ondersteunen bij het samenstellen van een respectvol en op maat gemaakt afscheid voor uw dierbare in Kerkrade en de nabijgelegen regio's. Ons deskundige team staat paraat om u door deze moeilijke periode te begeleiden en te helpen bij het organiseren van een hartverwarmende uitvaart.

Maak het afscheid compleet...

Als een toegewijd bedrijf binnen de uitvaartsector, staan we paraat om uw betrouwbare partner te zijn voor uitvaarten in Kerkrade en omgeving. Met een breed scala aan diensten en ons ervaren, empathische team, verzekeren we een persoonlijke benadering vanaf het allereerste contact. Bij Pegasus Uitvaartzorg erkennen we de unieke aard van elke uitvaart, daarom bieden we diverse opties die aansluiten bij uw individuele voorkeuren en culturele tradities, of het nu gaat om een traditionele begrafenis, crematie of een alternatieve ceremonie. Wij nemen de verantwoordelijkheid op ons voor een vlekkeloze organisatie en coördinatie van alle aspecten, zodat u een memorabel en passend afscheid kunt creëren.

Ons ervaren en meelevende team luistert zorgvuldig naar uw wensen, behoeften en verwachtingen. We begrijpen dat dit een moeilijke tijd is en bieden daarom een luisterend oor en ondersteuning gedurende het gehele proces.

Samen met u werken we nauwgezet aan een afscheidsceremonie die recht doet aan het leven van uw dierbare en troost biedt aan de nabestaanden.

Begrafenis in Bunde
Crematie in bunde door Pegasus uitvaartcentrum

Onze diensten in Kerkrade

Dragers uitvaartcentrum
Internationaal vervoer, rouwauto
Uitvaartcentrum
rouwdrukwerk pegasus
uitvaartcentrum pegasus
Verzekeringen uitvaartcentrum

Waarom kiezen voor Pegasus Uitvaartzorg?

check-mark.png

Een persoonlijke en nabije aanpak

check-mark.png

Ruimte voor ieders unieke wensen

check-mark.png

Hoog klanttevredenheidscijfer

Verken de emotie van een uitvaart..

Ervaar onze beloftes in een gratis gesprek en stel direct uw vragen

Een Eervol Afscheid in Kerkrade

Pegasus Uitvaartzorg staat klaar om u te begeleiden en te ondersteunen tijdens de uitdagende periodes van rouw en verlies. SteinMeerssenMaastrichtElslooSittardBunde, Eijsden,VaalsHeerlenHulsbergLandgraafBrunssum

ValkenburgGeleenEchtRoermondVenloBornBeek

KerkradeHoensbroekVoerendaalGronsveld  Bij het maken van beslissingen, houden we voortdurend rekening met de bredere context. Het is van essentieel belang voor ons om een betrouwbare partner te zijn die uw behoeften vooropstelt. Daarom streven we naar eerlijke en persoonlijke uitvaartzorg. Onze belangrijkste prioriteit is het organiseren van een afscheid dat recht doet aan het leven van uw dierbare en troost biedt aan de nabestaanden.

In deze turbulente tijden zijn we hier om u te ondersteunen. Voel u vrij om ons te contacteren voor een persoonlijk gesprek en meer informatie over onze uitvaartzorgdiensten in Kerkrade en de omliggende regio's.

U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken op 085 - 164 07 10 of een e-mail sturen naar info@pegasusuitvaart.nl. Pegasus Uitvaartzorg staat voor u klaar, met warmte, expertise en empathie, om u te helpen in deze moeilijk tijd.

BMW rouwauto bij Pegasus uitvaartcentrum
Pegasus uitvaartzorg in Bunde
wide-shot-phragmites-wind-with-cloudy-sky.jpg

Leg uw uitvaartwensen gratis vast

Uitvaartwensformulier

Heeft u er wel eens over nagedacht hoe u wilt dat uw eigen uitvaart eruit zal zien? Wilt u dat er veel mensen komen, of vindt u het juist mooier als alleen uw naaste familieleden aanwezig zijn? Welke muziek wilt u graag laten horen? En wilt u dat de gasten na die tijd koffie met vlaai krijgen, of toch liever een borrel met bitterballen?

  • Voorkom verwarring door je familie precies te laten weten wat je echt wilt.

  • Nabestaanden hoeven geen moeilijke beslissingen te maken, omdat jouw wensen duidelijk op papier staan.

  • Download gratis ons uitvaartwensenformulier en geef precies aan hoe jij jouw uitvaart wilt vormgeven.

bottom of page