top of page
Uitvaart in Bunde door Pegasus uitvaartzorg

Uitvaartcentrum Hoensbroek

Welkom bij Pegasus Uitvaartzorg - Hoensbroek! Ons doel is om u te helpen bij het vormgeven van een waardig afscheid op maat voor uw geliefde, waarbij we zorgen voor ondersteuning en begeleiding in Hoensbroek en de omliggende gebieden. Ons ervaren team staat klaar om u door deze uitdagende tijd te leiden en u te assisteren bij het regelen van een liefdevolle uitvaartceremonie.

Maak het afscheid compleet...

Als een toegewijd bedrijf binnen de uitvaartsector, zijn wij klaar om uw betrouwbare partner te zijn voor uitvaarten in Hoensbroek en omstreken. Met een breed scala aan diensten en ons ervaren, empathische team, garanderen we een persoonlijke benadering vanaf het eerste contactmoment. Bij Pegasus Uitvaartzorg erkennen we de unieke aard van elke uitvaart, daarom bieden we diverse opties die aansluiten bij uw individuele voorkeuren en culturele tradities, of het nu gaat om een traditionele begrafenis, crematie of een alternatieve ceremonie. We nemen de verantwoordelijkheid op ons voor een vlekkeloze organisatie en coördinatie van alle aspecten, zodat u een gedenkwaardig en passend afscheid kunt creëren.

Ons ervaren en meelevende team luistert zorgvuldig naar uw wensen, behoeften en verwachtingen. We begrijpen dat dit een moeilijke tijd is en bieden daarom een luisterend oor en ondersteuning gedurende het gehele proces.

Samen met u werken we nauwgezet aan een afscheidsceremonie die recht doet aan het leven van uw dierbare en troost biedt aan de nabestaanden.

Begrafenis in Bunde
Crematie in bunde door Pegasus uitvaartcentrum

Onze diensten in Hoensbroek

Dragers uitvaartcentrum
Internationaal vervoer, rouwauto
Uitvaartcentrum
rouwdrukwerk pegasus
uitvaartcentrum pegasus
Verzekeringen uitvaartcentrum

Waarom kiezen voor Pegasus Uitvaartzorg?

check-mark.png

Een persoonlijke en nabije aanpak

check-mark.png

Ruimte voor ieders unieke wensen

check-mark.png

Hoog klanttevredenheidscijfer

Verken de emotie van een uitvaart..

Ervaar onze beloftes in een gratis gesprek en stel direct uw vragen

Een Eervol Afscheid in Hoensbroek

Pegasus Uitvaartzorg staat gereed om u bij te staan en te ondersteunen gedurende moeilijke tijden van rouw en verlies. SteinMeerssenMaastrichtElslooSittardBunde, Eijsden,VaalsHeerlenHulsbergLandgraafBrunssum

ValkenburgGeleenEchtRoermondVenloBornBeek

KerkradeHoensbroekVoerendaalGronsveld Bij het nemen van beslissingen, nemen we voortdurend de bredere context in overweging. Het is van cruciaal belang voor ons om een betrouwbare partner te zijn die uw behoeften centraal stelt. Daarom streven we naar eerlijke en persoonlijke uitvaartzorg. Onze voornaamste focus ligt op het organiseren van een afscheid dat recht doet aan het leven van uw dierbare en troost biedt aan de nabestaanden.

In deze woelige tijden zijn we hier om u te ondersteunen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk gesprek en meer informatie over onze uitvaartzorgdiensten in Hoensbroek en de omliggende regio's.

U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken op 046 – 435 06 88  of 043 – 365 46 66 of een e-mail sturen naar info@pegasusuitvaart.nl. Pegasus Uitvaartzorg staat voor u klaar, met warmte, expertise en empathie, om u te helpen in deze moeilijk tijd.

BMW rouwauto bij Pegasus uitvaartcentrum
Pegasus uitvaartzorg in Bunde
bottom of page