top of page
Rouwauto huren bmw

Rouwauto huren Amsterdam

Ontdek een empathische benadering van het vervoer tijdens uitvaarten met onze verhuurservice van BMW-rouwauto's in Amsterdam. Wij streven ernaar om een dienst aan te bieden die doordrenkt is met medeleven, waarbij we elegante en comfortabele rouwauto's verstrekken die de waardigheid van het moment weerspiegelen. Huur een rouwauto in Amsterdam en geef uw dierbare een respectvolle laatste reis. U kunt vertrouwen op onze betrouwbare service voor een passend en vredig afscheid.

In 3 stappen je rouwauto boeken

1

Kies een datum

Selecteer een geschikte datum voor de rouwauto.

2

Bespreek uw wensen

Bel ons of stuur een bericht via Whatsapp en krijg binnen 30 min reactie!

3

Bevestig de boeking

Ontvang bevestiging, boeking Rouwauto is definitief voor gewenste datum.

Maak het afscheid compleet...

Betreed het tijdperk van geavanceerd rouwvervoer met Pegasus Uitvaartzorg in Amsterdam. Wij presenteren met trots onze baanbrekende dienst: de Verhuur van BMW Rouwauto's. Als vooraanstaande uitvaartonderneming in Amsterdam bieden wij nu de mogelijkheid om een exclusieve en stijlvolle BMW rouwauto te huren. Geef uw dierbare de kans om hun laatste reis te maken met ongeëvenaarde waardigheid en elegantie. Ontdek de diepgaande betekenis van respectvol rouwvervoer met Pegasus Uitvaartzorg.

Een uitvaart met een bmw rouwauto

Wat maakt onze rouwauto extra speciaal

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

Een dak van plaatstaal

Geen vinyl of een polstering zoals andere rouwauto's, maar plaatstaal zoals u van BMW gewend bent.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

BMW Silverstone glans

Originele BMW Silverstone glans, zoals bekend bij uitvoeringen van de M5 en -7 series.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

Hoogwaardige laadvloer

Bij het ontwerpen is gekozen voor een laadvloer van stevig materiaal van hoogwaardige kwaliteit.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

Fraaie LED-strips

Onze unieke BMW rouwauto is volledig afgewerkt met LED-strips in het dak en in de zijkanten.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

Afgeronde ramen

We hebben gekozen om alle ramen rond af te werken voor een extra bijzondere uitstraling.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

5-deurs uitvoering

Door de originele deuren weer terug te plaatsen, blijft de uitstraling van de Touring identiek.

Onze tarieven

*= Tijden en kilometers worden berekend vanaf Meerssen, Limburg.

BMW rouwauto inclusief chauffeur

Met een maximum van 3 uur en 50 kilometer*

€300,00

Meerkosten chauffeur rouwauto

(3 uur starttarief)*

€45,00

Prijs per extra kilometer

€1,10

Neem een kijkje in de rouwauto

Waarom kiezen voor Pegasus Uitvaartzorg?

check-mark.png

Een persoonlijke en nabije aanpak

check-mark.png

Ruimte voor ieders unieke wensen

check-mark.png

Hoog klanttevredenheidscijfer

Verken de emotie van een uitvaart..

Ervaar onze beloftes in een gratis gesprek en stel direct uw vragen

Een laatste rit in klasse!

Ontdek bij Pegasus Uitvaartzorg in Amsterdam een exclusieve combinatie van elegantie, comfort en aantrekkingskracht met de BMW rouwauto. Het opmerkelijke ontwerp, de hoogwaardige afwerking en geavanceerde technologieën van onze rouwauto bieden een waardig eerbetoon aan de overledene. Maak kennis met de primeur van de allereerste BMW rouwauto in Nederland en voeg een onvergetelijk element toe aan uw uitvaarten. Pegasus Uitvaartzorg nodigt u van harte uit om deel te nemen aan deze nieuwe dimensie van stijlvol en respectvol uitvaartvervoer.

bmw rouwauto huren in nederland
bmw rouwauto

Een laatste rit in klasse!

Bent u op zoek naar een stijlvolle en respectvolle manier om afscheid te nemen van uw dierbare? Bij Pegasus Uitvaartzorg in Amsterdam realiseren we ons het essentiële belang van waardig rouwvervoer gedurende deze moeilijke periode. Daarom presenteren we met trots onze exclusieve service: de mogelijkheid om een BMW rouwauto te huren. Lees verder om meer te ontdekken over hoe onze diensten en voorzieningen kunnen bijdragen aan een sereen afscheid.

Respectvol rouwvervoer in Amsterdam

Onze rouwauto van het merk BMW belichaamt een perfecte combinatie van verfijning, gebruiksgemak en elegantie. Wij tonen ons respect voor de overledene op een respectvolle wijze, waarbij het unieke ontwerp, de hoogwaardige afwerking en geavanceerde technologieën van onze rouwauto zorgen voor een gedenkwaardige ervaring, zowel voor nabestaanden als voor degenen die afscheid nemen. Bij Pegasus Uitvaartzorg staat respect centraal, en onze rouwauto's zijn zorgvuldig ontworpen om deze delicate momenten met de vereiste waardigheid te omarmen.

De eerste BMW-Rouwauto van Nederland

Opteer voor de introductie van de allereerste BMW-rouwauto in Nederland en geef een unieke sfeer aan uw uitvaartceremonies. Bij Pegasus Uitvaartzorg combineren we hedendaags design op een bijzondere manier met respect voor traditie. We zijn enthousiast om deze exclusieve kans te introduceren, waarmee we een innovatieve norm vestigen voor uitvaartvervoer in Amsterdam en de omliggende regio.

Waarom kiezen voor BMW Rouwautoverhuur?

  • Een Harmonie van Comfort en Elegantie in Onze Rouwvoertuigen: Onze rouwauto's belichamen een geraffineerde fusie van elegante stijl en het hoogste niveau van comfort. Dit resulteert in een rustgevende en geruststellende reiservaring voor alle aanwezigen.

  • Stijlvol Afscheid met de BMW Rouwauto: De BMW rouwauto voegt een vleugje stijl toe aan de afscheidsceremonie, waarbij het voertuig de sereniteit van het moment benadrukt.

  • Persoonlijke Aandacht voor Unieke Uitvaarten: Bij Pegasus Uitvaartzorg erkennen we de unieke aard van elke uitvaart. Daarom bieden we toegewijde aandacht en op maat gemaakte oplossingen, zodat de rouwauto perfect aansluit bij de wensen en behoeften van de familie.

Rouwauto huren in Amsterdam: Hoe werkt het?

Bij Pegasus Uitvaartzorg is het eenvoudig en zonder stress mogelijk om een BMW rouwauto te huren. Neem gerust contact met ons op om uw persoonlijke voorkeuren en wensen te bespreken. Ons toegewijde team staat paraat om u te begeleiden in elke fase, of het nu gaat om het kiezen van de juiste rouwauto of het organiseren van het transport. Ons doel is om deze emotionele periode zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Zoekwoorden voor Rouwautoverhuur in Amsterdam

Bent u op zoek naar een rouwauto? Vertrouw dan op de uitgebreide dienstverlening van Pegasus Uitvaartzorg, die zich kenmerkt door unieke eigenschappen. Hier vindt u enkele relevante zoektermen die u kunnen bijstaan bij het ontdekken van onze dienstverlening:

  • Rouwauto huren Amsterdam

  • BMW rouwautoverhuur

  • Respectvol rouwvervoer

  • Uitvaartvervoer Amsterdam

  • Serene uitvaartervaring

  • Stijlvolle rouwauto's

Wij streven ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen en uw rouwvervoer een waardevolle herinnering te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het huren van een BMW rouwauto in Amsterdam. Wij zijn werkzaam in Nederland in de volgende regio's: Maastricht, Heerlen, Geleen, Stein, Beek, Echt, Roermond, Venlo, Kerkrade, Eijsden, Vaals, Hulsberg, Landgraaf, Valkenburg, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Almere, Utrecht, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Alkmaar, Enschede, 's-Hertogenbosch.