top of page
Uitvaartcentrum Pegasus Meerssen

Ieder verhaal verdient een prachtige afsluiting...

Iedereen verdient een waardig afscheid. Een afscheid dat recht doet aan hun leven. Een afscheid dat warmte en troost biedt. Bij ons geloven we in het belang van een persoonlijk en betekenisvol eerbetoon. We streven ernaar om elke uitvaart een mooie herinnering te maken.

Maak het afscheid compleet...

Bij Pegasus Uitvaartzorg geloven wij dat iedereen een prachtig afscheid verdient. In de momenten van verdriet en verlies, bieden wij troost en begeleiding. Met zorg en respect creëren wij een warme omgeving waarin herinneringen tot leven komen. Elk afscheid is uniek en bij ons wordt elk detail met liefde verzorgd. Van het warme welkom tot de laatste groet, wij staan naast u, elke stap van de weg. Want bij Pegasus Uitvaartcentrum geloven we dat een afscheid niet alleen een einde is, maar vooral een eerbetoon aan het leven dat geleefd werd...

Uitvaartcentrum Pegasus Stein
Pegasus uitvaarten

Een zorgeloze uitvaart met Pegasus

Bij Pegasus begrijpen we dat het regelen van een uitvaart een emotioneel beladen en complex proces is. Daarom staan wij klaar om u tijdens deze moeilijke periode te ondersteunen en te begeleiden, zodat u zich kunt richten op het herinneren en eren van uw dierbare

Een prachtige uitvaart, binnen uw budget

Onze uitvaarten worden gedekt door een verzekering

maar liefst 78% gedekt!

Wij helpen u van a tot z met het regelen van uw uitvaart

persoonlijke begeleiding

Onze klanten waarderen ons met een

9,3

Verzekeringen voor elk type uitvaart

Pegasus Uitvaartzorg, een onafhankelijke partij, verwelkomt u met open armen en een veelvoud aan verzekeringsopties. Vertrouw uw dierbare afscheid met liefde toe aan Pegasus Uitvaartzorg, ongeacht de verzekeringsmaatschappij.

Bij Pegasus Uitvaartzorg begrijpen we dat het organiseren van een uitvaart zowel emotioneel als financieel uitdagend kan zijn. Daarom staan we klaar om nabestaanden te ondersteunen bij de afhandeling van diverse verzekeringen die kunnen bijdragen aan de kosten van een uitvaart. Of het nu gaat om een uitvaartverzekering of een overlijdensrisicoverzekering, wij bieden begeleiding en advies.

Uitvaartcentrum regio Meerssen
Uitvaartdiensten Meerssen
Pegasus uitvaartonderneming Stein
Uitvaartverzorging Pegasus Meerssen

Pegasus Uitvaartcentrum

24 uur per dag beschikbaar

Bij Pegasus Uitvaartcentrum staan we 24 uur per dag voor u klaar. Onze toegewijde medewerkers bieden professionele ondersteuning, ongeacht het tijdstip. U kunt altijd rekenen op onze hulp bij het regelen van een respectvol afscheid voor uw dierbare, op elk moment dat u ons nodig heeft.

 

Bij Pegasus Uitvaartzorg begrijpen we dat rouw geen klok kent. Daarom zijn we er 24 uur per dag, 7 dagen per week om u te ondersteunen. Onze empathische medewerkers bieden een luisterend oor, helpen bij het regelen van de uitvaart en bieden troost in moeilijke tijden. U staat er niet alleen voor.

Al meer dan 3.500+ families kozen voor Pegasus

9,3 / 10 gebaseerd op 100 beoordelingen

reviews pegasus copy.png
Profiel foto 3.jpg
stars (1) (1).png

21/04/2023

Geweldig bedrijf met goeie en snelle communicatie.

Profiel foto 1.jpg
stars.png

12/04/2023

Het uitvaartcentrum in Meerssen van Pegasus was een geruststellende plek waar we ons welkom en ondersteund voelden. De medewerkers waren zeer begripvol en behulpzaam bij het regelen van alle details voor de uitvaart.

Profiel foto 4.jpg
stars.png

18/03/2023

Pegasus Uitvaartcentrum heeft ons geholpen om een prachtig afscheid te creëren voor onze geliefde. De sfeer was rustgevend en de medewerkers waren betrokken en toegewijd. We zijn hen zeer dankbaar.

Ontdek de inspirerende verhalen en praktische tips

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten

bottom of page