top of page
rouwcentrum Pegasus in Stein

Uitvaartstudio Pegasus Uitvaartzorg

Welkom bij Uitvaartstudio Pegasus Uitvaartzorg. Wij zijn uw toegewijde uitvaartdienstverlener, gespecialiseerd in het bieden van persoonlijke en respectvolle uitvaarten in Stein, Beek, Meerssen, Maastricht en de omliggende regio's. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden tijdens deze moeilijke tijd en u te ondersteunen bij het regelen van een liefdevol afscheid voor uw dierbare.

Maak het afscheid compleet...

Bij Uitvaartstudio Pegasus Uitvaartzorg zijn wij uw betrouwbare partner voor uitvaarten. Ons toegewijde team van ervaren en empathische medewerkers staat garant voor een persoonlijke benadering vanaf het eerste contactmoment. We begrijpen dat elke uitvaart uniek is, en daarom bieden we een breed scala aan diensten die aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren en culturele tradities.

Of het nu gaat om een traditionele begrafenis, crematie of een alternatieve ceremonie, wij zorgen voor een vlekkeloze organisatie en coördinatie van alle aspecten. Ons doel is om u te helpen een onvergetelijk en passend afscheid te creëren.

Onze medewerkers luisteren aandachtig naar uw wensen, behoeften en verwachtingen. We weten dat dit een moeilijke tijd is, en daarom bieden we een luisterend oor en voortdurende ondersteuning gedurende het hele proces.

Samen met u werken we aan een afscheidsceremonie die recht doet aan het leven van uw dierbare en troost biedt aan de nabestaanden.

Afscheid nemen in Stein
Uitvaartcentrum in Stein

Onze diensten

Dragers uitvaartcentrum
Internationaal vervoer, rouwauto
Uitvaartcentrum
rouwdrukwerk pegasus
uitvaartcentrum pegasus
Verzekeringen uitvaartcentrum

Waarom kiezen voor Pegasus Uitvaartzorg?

check-mark.png

Een persoonlijke en nabije aanpak

check-mark.png

Ruimte voor ieders unieke wensen

check-mark.png

Hoog klanttevredenheidscijfer

Verken de emotie van een uitvaart..

Ervaar onze beloftes in een gratis gesprek en stel direct uw vragen

Een eervol afscheid

In tijden van verlies en verdriet staat Pegasus Uitvaartstudio voor u klaar in Stein, Meerssen, MaastrichtElslooSittardBunde, Eijsden,VaalsHeerlenHulsberg,LandgraafBrunssumValkenburgGeleenEchtRoermondVenloBornBeekKerkrade,

HoensbroekVoerendaalGronsveld en de omliggende regio's. We begrijpen hoe belangrijk het is om bijgestaan te worden door een betrouwbare partner die uw wensen en behoeften centraal stelt. Daarom bieden wij persoonlijke en betekenisvolle uitvaartzorgdiensten, waarbij we streven naar een afscheid dat recht doet aan het leven van uw dierbare en troost biedt aan degenen die achterblijven.

Laat ons uw gids zijn in deze moeilijke tijd. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en meer informatie over onze uitvaartzorg-diensten. U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken op

085 - 164 07 10 of een e-mail sturen naar info@pegasusuitvaart.nl. Pegasus Uitvaartzorg staat voor u klaar, met warmte, expertise en empathie, om u te helpen in deze moeilijk tijd.

Afscheid nemen bij uitvaartcentrum Pegasus in Stein
Betrouwbare partner Pegasus in uitvaartzorg in Stein
wide-shot-phragmites-wind-with-cloudy-sky.jpg

Leg uw uitvaartwensen gratis vast

Uitvaartwensformulier

Heeft u er wel eens over nagedacht hoe u wilt dat uw eigen uitvaart eruit zal zien? Wilt u dat er veel mensen komen, of vindt u het juist mooier als alleen uw naaste familieleden aanwezig zijn? Welke muziek wilt u graag laten horen? En wilt u dat de gasten na die tijd koffie met vlaai krijgen, of toch liever een borrel met bitterballen?

  • Voorkom verwarring door je familie precies te laten weten wat je echt wilt.

  • Nabestaanden hoeven geen moeilijke beslissingen te maken, omdat jouw wensen duidelijk op papier staan.

  • Download gratis ons uitvaartwensenformulier en geef precies aan hoe jij jouw uitvaart wilt vormgeven.

bottom of page