top of page
Rouwauto huren bmw

Rouwauto huren Rotterdam

Ontdek een empathische benadering van het vervoer tijdens uitvaarten met onze BMW-rouwautoverhuurservice in Rotterdam. Wij streven naar het aanbieden van een dienst doordrenkt met medeleven, waarbij we elegante en comfortabele rouwauto's leveren die de waardigheid van het moment weerspiegelen. Huur een rouwauto in Rotterdam en geef uw dierbare een respectvolle laatste reis. U kunt rekenen op onze betrouwbare service voor een passend en vredig afscheid.

In 3 stappen je rouwauto boeken

1

Kies een datum

Selecteer een geschikte datum voor de rouwauto.

2

Bespreek uw wensen

Bel ons of stuur een bericht via Whatsapp en krijg binnen 30 min reactie!

3

Bevestig de boeking

Ontvang bevestiging, boeking Rouwauto is definitief voor gewenste datum.

Maak het afscheid compleet...

Stap binnen in het tijdperk van geavanceerd rouwvervoer met Pegasus Uitvaartzorg in Rotterdam. Wij introduceren met trots onze innovatieve dienst: de Verhuur van BMW Rouwauto's. Als toonaangevende uitvaartonderneming in Rotterdam bieden wij nu de mogelijkheid om een exclusieve en stijlvolle BMW rouwauto te huren. Gun uw dierbare de gelegenheid om hun laatste reis te maken met ongeëvenaarde waardigheid en elegantie. Ervaar de diepe betekenis van respectvol rouwvervoer met Pegasus Uitvaartzorg.

Een uitvaart met een bmw rouwauto

Wat maakt onze rouwauto extra speciaal

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

Een dak van plaatstaal

Geen vinyl of een polstering zoals andere rouwauto's, maar plaatstaal zoals u van BMW gewend bent.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

BMW Silverstone glans

Originele BMW Silverstone glans, zoals bekend bij uitvoeringen van de M5 en -7 series.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

Hoogwaardige laadvloer

Bij het ontwerpen is gekozen voor een laadvloer van stevig materiaal van hoogwaardige kwaliteit.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

Fraaie LED-strips

Onze unieke BMW rouwauto is volledig afgewerkt met LED-strips in het dak en in de zijkanten.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

Afgeronde ramen

We hebben gekozen om alle ramen rond af te werken voor een extra bijzondere uitstraling.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

5-deurs uitvoering

Door de originele deuren weer terug te plaatsen, blijft de uitstraling van de Touring identiek.

Onze tarieven

*= Tijden en kilometers worden berekend vanaf Meerssen, Limburg.

BMW rouwauto inclusief chauffeur

Met een maximum van 3 uur en 50 kilometer*

€300,00

Meerkosten chauffeur rouwauto

(3 uur starttarief)*

€45,00

Prijs per extra kilometer

€1,10

Neem een kijkje in de rouwauto

Waarom kiezen voor Pegasus Uitvaartzorg?

check-mark.png

Een persoonlijke en nabije aanpak

check-mark.png

Ruimte voor ieders unieke wensen

check-mark.png

Hoog klanttevredenheidscijfer

Verken de emotie van een uitvaart..

Ervaar onze beloftes in een gratis gesprek en stel direct uw vragen

Een laatste rit in klasse!

Ontdek bij Pegasus Uitvaartzorg in Rotterdam een exclusieve combinatie van elegantie, comfort en aantrekkingskracht met de eerste BMW rouwauto in Nederland. Het opvallende ontwerp, de hoogwaardige afwerking en geavanceerde technologieën van onze rouwauto bieden een respectvol eerbetoon aan de overledene. Voeg een onvergetelijk element toe aan uw uitvaarten door kennis te maken met deze primeur. Pegasus Uitvaartzorg nodigt u van harte uit om deel te nemen aan deze nieuwe dimensie van stijlvol en respectvol uitvaartvervoer.

bmw rouwauto huren in nederland
bmw rouwauto

Een laatste rit in klasse!

Bent u op zoek naar een elegante en respectvolle manier om afscheid te nemen van uw dierbare? Bij Pegasus Uitvaartzorg in Rotterdam erkennen we het cruciale belang van waardig rouwvervoer tijdens deze uitdagende periode. Daarom presenteren we met trots onze exclusieve dienst: de optie om een BMW rouwauto te huren. Lees verder om meer te ontdekken over hoe onze services en faciliteiten kunnen bijdragen aan een sereen afscheid.

Respectvol rouwvervoer in Rotterdam

Onze BMW rouwauto belichaamt een perfecte synergie van verfijning, gebruiksgemak en elegantie. We tonen ons respect voor de overledene op een waardige manier, waarbij het unieke ontwerp, de hoogwaardige afwerking en geavanceerde technologieën van onze rouwauto zorgen voor een onvergetelijke ervaring, zowel voor nabestaanden als voor degenen die afscheid nemen. Bij Pegasus Uitvaartzorg staat respect centraal, en onze rouwauto's zijn zorgvuldig ontworpen om deze delicate momenten met de nodige waardigheid te vervullen.

De eerste BMW-Rouwauto van Nederland

Kies voor de lancering van de eerste BMW-rouwauto in Nederland en creëer een unieke ambiance voor uw uitvaartceremonies. Bij Pegasus Uitvaartzorg verenigen we eigentijds design op een unieke wijze met eerbied voor traditie. We zijn verheugd om deze exclusieve mogelijkheid te presenteren, waarmee we een innovatieve standaard neerzetten voor uitvaartvervoer in Rotterdam en de nabijgelegen regio.

Waarom kiezen voor BMW Rouwautoverhuur?

  • Een Samensmelting van Gemak en Stijl in Onze Rouwauto's: Onze rouwvoertuigen belichamen een verfijnde combinatie van elegante stijl en het hoogste comfortniveau, wat resulteert in een kalmerende en geruststellende reiservaring voor alle aanwezigen.

  • Elegant Afscheid met de BMW Rouwauto: De BMW rouwauto voegt een vleugje elegantie toe aan de afscheidsceremonie, waarbij het voertuig de sereniteit van het moment benadrukt.

  • Persoonlijke Zorg voor Unieke Uitvaarten: Bij Pegasus Uitvaartzorg erkennen we de unieke aard van elke uitvaart. Daarom bieden we toegewijde aandacht en op maat gemaakte oplossingen, zodat de rouwauto perfect aansluit bij de wensen en behoeften van de familie.

Rouwauto huren in Rotterdam: Hoe werkt het?

Bij Pegasus Uitvaartzorg bieden we een moeiteloze en stressvrije optie voor het huren van een BMW rouwauto. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw individuele voorkeuren en wensen te bespreken. Ons toegewijde team staat klaar om u te assisteren in elke fase, of het nu gaat om het selecteren van de geschikte rouwauto of het regelen van het transport. Ons streven is om deze emotionele periode zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Zoekwoorden voor Rouwautoverhuur in Rotterdam

Bent u op zoek naar een rouwauto? Vertrouw dan op de uitgebreide dienstverlening van Pegasus Uitvaartzorg, die gekenmerkt wordt door unieke eigenschappen. Hieronder vindt u enkele relevante zoektermen die u kunnen helpen bij het verkennen van onze diensten:

  • Rouwauto huren Rotterdam

  • BMW rouwautoverhuur

  • Respectvol rouwvervoer

  • Uitvaartvervoer Rotterdam

  • Serene uitvaartervaring

  • Stijlvolle rouwauto's

Wij streven ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen en uw rouwvervoer een waardevolle herinnering te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het huren van een BMW rouwauto in Rotterdam. Wij zijn werkzaam in Nederland in de volgende regio's: Maastricht, Heerlen, Geleen, Stein, Beek, Echt, Roermond, Venlo, Kerkrade, Eijsden, Vaals, Hulsberg, Landgraaf, Valkenburg, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Almere, Utrecht, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Alkmaar, Enschede, 's-Hertogenbosch.

bottom of page