top of page
Rouwauto huren bmw

Rouwauto huren Eindhoven

Ontdek een medelevende benadering van het transport tijdens uitvaarten met onze rouwautoverhuurservice in Eindhoven. Wij streven ernaar een dienst aan te bieden die doordrenkt is met empathie. Wij stellen elegante en comfortabele rouwauto's ter beschikking die de waardigheid van het moment weerspiegelen. Huur een rouwauto in Eindhoven en geef uw dierbare een respectvolle laatste reis. Vertrouw op onze betrouwbare service voor een passend en vredig afscheid.

In 3 stappen je rouwauto boeken

1

Kies een datum

Selecteer een geschikte datum voor de rouwauto.

2

Bespreek uw wensen

Bel ons of stuur een bericht via Whatsapp en krijg binnen 30 min reactie!

3

Bevestig de boeking

Ontvang bevestiging, boeking Rouwauto is definitief voor gewenste datum.

Maak het afscheid compleet...

Betreed het tijdperk van geavanceerd rouwvervoer met Pegasus Uitvaartzorg in Eindhoven. Wij presenteren met trots onze innovatieve dienst: de Verhuur van BMW Rouwauto's. Als toonaangevende uitvaartonderneming in Eindhoven bieden wij nu de mogelijkheid om een exclusieve en stijlvolle BMW rouwauto te huren. Geef uw dierbare de gelegenheid om hun laatste reis met ongeëvenaarde waardigheid en elegantie te vervolmaken. Verken de diepere betekenis van respectvol rouwvervoer met Pegasus Uitvaartzorg.

Een uitvaart met een bmw rouwauto

Wat maakt onze rouwauto extra speciaal

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

Een dak van plaatstaal

Geen vinyl of een polstering zoals andere rouwauto's, maar plaatstaal zoals u van BMW gewend bent.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

BMW Silverstone glans

Originele BMW Silverstone glans, zoals bekend bij uitvoeringen van de M5 en -7 series.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

Hoogwaardige laadvloer

Bij het ontwerpen is gekozen voor een laadvloer van stevig materiaal van hoogwaardige kwaliteit.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

Fraaie LED-strips

Onze unieke BMW rouwauto is volledig afgewerkt met LED-strips in het dak en in de zijkanten.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

Afgeronde ramen

We hebben gekozen om alle ramen rond af te werken voor een extra bijzondere uitstraling.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

5-deurs uitvoering

Door de originele deuren weer terug te plaatsen, blijft de uitstraling van de Touring identiek.

Onze tarieven

*= Tijden en kilometers worden berekend vanaf Meerssen, Limburg.

BMW rouwauto inclusief chauffeur

Met een maximum van 3 uur en 50 kilometer*

€300,00

Meerkosten chauffeur rouwauto

(3 uur starttarief)*

€45,00

Prijs per extra kilometer

€1,10

Neem een kijkje in de rouwauto

Waarom kiezen voor Pegasus Uitvaartzorg?

check-mark.png

Een persoonlijke en nabije aanpak

check-mark.png

Ruimte voor ieders unieke wensen

check-mark.png

Hoog klanttevredenheidscijfer

Verken de emotie van een uitvaart..

Ervaar onze beloftes in een gratis gesprek en stel direct uw vragen

Een laatste rit in klasse!

Ontdek bij Pegasus Uitvaartzorg in Eindhoven een unieke combinatie van elegantie, comfort en aantrekkingskracht met de introductie van de allereerste BMW rouwauto in Nederland. Het opvallende ontwerp, de hoogwaardige afwerking en geavanceerde technologieën van onze rouwauto bieden een respectvol eerbetoon aan de overledene. Voeg een gedenkwaardig element toe aan uw uitvaarten door de primeur te beleven. Pegasus Uitvaartzorg nodigt u van harte uit om deel te nemen aan deze nieuwe dimensie van stijlvol en respectvol uitvaartvervoer.

bmw rouwauto huren in nederland
bmw rouwauto

Een laatste rit in klasse!

Bent u op zoek naar een elegante en respectvolle manier om afscheid te nemen van uw dierbare? Bij Pegasus Uitvaartzorg in Eindhoven erkennen wij het belang van waardig rouwvervoer tijdens deze zware periode. Daarom introduceren wij met trots onze unieke dienst: de optie om een BMW rouwauto te huren. Lees verder om meer te weten te komen over hoe onze diensten en faciliteiten kunnen bijdragen aan een sereen afscheid.

Respectvol rouwvervoer in Eindhoven

Onze BMW rouwauto belichaamt een naadloze combinatie van verfijning, gebruiksgemak en elegantie. We tonen ons respect voor de overledene op een respectvolle wijze, waarbij het unieke ontwerp, de hoogwaardige afwerking en geavanceerde technologieën van onze rouwauto zorgen voor een gedenkwaardige ervaring. Zowel voor nabestaanden als voor degenen die afscheid nemen, biedt onze rouwauto een gevoel van waardigheid en troost. Bij Pegasus Uitvaartzorg staat respect centraal, en onze rouwauto's zijn zorgvuldig ontworpen om deze delicate momenten met de benodigde waardigheid te vervullen.

De eerste BMW-Rouwauto van Nederland

Kies voor de lancering van de allereerste rouwauto van BMW in Nederland en geef een unieke atmosfeer aan uw uitvaartceremonies. Bij Pegasus Uitvaartzorg combineren we eigentijds design op een bijzondere wijze met eerbied voor traditie. We zijn verheugd om deze exclusieve mogelijkheid te presenteren, waarmee we een innovatieve standaard zetten voor uitvaartvervoer in Eindhoven en naburige regio's.

Waarom kiezen voor BMW Rouwautoverhuur?

  • Een Naadloze Vereniging van Gemak en Elegante Stijl in Onze Rouwauto's: Onze uitvaartvoertuigen belichamen een geraffineerde samensmelting van stijlvolle elegantie en het hoogste niveau van comfort. Dit resulteert in een kalmerende en geruststellende reiservaring voor alle betrokkenen.

  • Stijlvolle Afsluiting met de BMW Uitvaartauto: De BMW uitvaartauto voegt een vleugje elegantie toe aan de afscheidsceremonie, waarbij het voertuig de sereniteit van het moment accentueert.

  • Persoonlijke Aandacht voor Unieke Uitvaarten: Bij Pegasus Uitvaartzorg erkennen we de unieke aard van elke uitvaart. Daarom bieden we toegewijde zorg en op maat gemaakte oplossingen, zodat de rouwauto perfect aansluit bij de wensen en behoeften van de familie.

Rouwauto huren in Eindhoven: Hoe werkt het?

Bij Pegasus Uitvaartzorg streven we ernaar om het huren van een BMW rouwauto gemakkelijk en stressvrij te maken. Neem gerust contact met ons op om uw persoonlijke voorkeuren en wensen te bespreken. Ons toegewijde team staat klaar om u te begeleiden in elke fase, of het nu gaat om het kiezen van de juiste rouwauto of het regelen van het transport. We doen ons uiterste best om deze emotionele periode voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Zoekwoorden voor Rouwautoverhuur in Eindhoven

Zoekt u een voertuig voor een begrafenis? Vertrouw dan op de uitgebreide dienstverlening van Pegasus Uitvaartzorg, die zich onderscheidt door unieke kenmerken. Hier zijn enkele relevante zoektermen die u kunnen bijstaan bij het verkennen van onze diensten:

  • Rouwauto huren Eindhoven

  • BMW rouwautoverhuur

  • Respectvol rouwvervoer

  • Uitvaartvervoer Eindhoven

  • Serene uitvaartervaring

  • Stijlvolle rouwauto's

Wij streven ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen en uw rouwvervoer een waardevolle herinnering te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het huren van een BMW rouwauto in Eindhoven. Wij zijn werkzaam in Nederland in de volgende regio's: Maastricht, Heerlen, Geleen, Stein, Beek, Echt, Roermond, Venlo, Kerkrade, Eijsden, Vaals, Hulsberg, Landgraaf, Valkenburg, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Almere, Utrecht, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Alkmaar, Enschede, 's-Hertogenbosch.

bottom of page