top of page
Rouwauto huren bmw

Rouwauto huren Arnhem

Ontdek een compassievolle aanpak van uitvaartvervoer met onze dienst voor het huren van rouwauto's in Arnhem. Ons streven is om een dienst te leveren die doordrenkt is met begrip. Door middel van onze stijlvolle en comfortabele rouwauto's trachten wij de waardigheid van het moment te weerspiegelen. Huur een rouwauto in Arnhem en bied uw dierbare een respectvolle laatste reis aan. Vertrouw op onze betrouwbare service voor een passend en vreedzaam afscheid.

In 3 stappen je rouwauto boeken

1

Kies een datum

Selecteer een geschikte datum voor de rouwauto.

2

Bespreek uw wensen

Bel ons of stuur een bericht via Whatsapp en krijg binnen 30 min reactie!

3

Bevestig de boeking

Ontvang bevestiging, boeking Rouwauto is definitief voor gewenste datum.

Maak het afscheid compleet...

Stap binnen in het tijdperk van geavanceerd rouwvervoer met Pegasus Uitvaartzorg in Arnhem. Wij zijn verheugd om onze innovatieve service te introduceren: de Verhuur van BMW Rouwauto's. Als vooraanstaande uitvaartonderneming in Arnhem bieden wij nu de mogelijkheid om een exclusieve en stijlvolle BMW rouwauto te huren. Gun uw dierbare de gelegenheid om hun laatste reis met ongeëvenaarde waardigheid en elegantie te beleven. Ontdek de diepere betekenis van respectvol rouwvervoer met Pegasus Uitvaartzorg.

Een uitvaart met een bmw rouwauto

Wat maakt onze rouwauto extra speciaal

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

Een dak van plaatstaal

Geen vinyl of een polstering zoals andere rouwauto's, maar plaatstaal zoals u van BMW gewend bent.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

BMW Silverstone glans

Originele BMW Silverstone glans, zoals bekend bij uitvoeringen van de M5 en -7 series.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

Hoogwaardige laadvloer

Bij het ontwerpen is gekozen voor een laadvloer van stevig materiaal van hoogwaardige kwaliteit.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

Fraaie LED-strips

Onze unieke BMW rouwauto is volledig afgewerkt met LED-strips in het dak en in de zijkanten.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

Afgeronde ramen

We hebben gekozen om alle ramen rond af te werken voor een extra bijzondere uitstraling.

BMW Rouwauto Pegasus Uitvaartzorg.png

5-deurs uitvoering

Door de originele deuren weer terug te plaatsen, blijft de uitstraling van de Touring identiek.

Onze tarieven

*= Tijden en kilometers worden berekend vanaf Meerssen, Limburg.

BMW rouwauto inclusief chauffeur

Met een maximum van 3 uur en 50 kilometer*

€300,00

Meerkosten chauffeur rouwauto

(3 uur starttarief)*

€45,00

Prijs per extra kilometer

€1,10

Neem een kijkje in de rouwauto

Onze diensten in Arnhem

Waarom kiezen voor Pegasus Uitvaartzorg?

check-mark.png

Een persoonlijke en nabije aanpak

check-mark.png

Ruimte voor ieders unieke wensen

check-mark.png

Hoog klanttevredenheidscijfer

Verken de emotie van een uitvaart..

Ervaar onze beloftes in een gratis gesprek en stel direct uw vragen

Een laatste rit in klasse!

Ontdek bij Pegasus Uitvaartzorg in Arnhem een unieke combinatie van elegantie, comfort en aantrekkingskracht met onze BMW rouwauto. Het opvallende design, hoogwaardige afwerking en geavanceerde technologieën van onze rouwauto vormen een respectvol eerbetoon aan de overledene. Ervaar de primeur van de allereerste BMW rouwauto in Nederland en voeg een gedenkwaardig element toe aan uw uitvaarten. Pegasus Uitvaartzorg nodigt u van harte uit om deel te nemen aan deze nieuwe dimensie van stijlvol en respectvol uitvaartvervoer.

bmw rouwauto huren in nederland
bmw rouwauto

Een laatste rit in klasse!

Bent u op zoek naar een stijlvolle en respectvolle manier om afscheid te nemen van uw dierbare? Bij Pegasus Uitvaartzorg in Arnhem begrijpen we het cruciale belang van waardig rouwvervoer tijdens deze emotionele periode. Daarom introduceren we met trots onze exclusieve service: de mogelijkheid om een BMW rouwauto te huren. Lees verder om meer te ontdekken over hoe onze diensten en faciliteiten kunnen bijdragen aan een vredig afscheid.

Respectvol rouwvervoer in Arnhem

Onze rouwauto van het merk BMW vormt een perfecte fusie van verfijning, gebruiksgemak en elegantie. We tonen respect voor de overledene door een waardige presentatie te bieden. Het unieke ontwerp, de hoogwaardige afwerking en geavanceerde technologieën van onze rouwauto resulteren in een memorabele ervaring. Bij Pegasus Uitvaartzorg leveren we zorgvuldig ontworpen rouwauto's die nabestaanden en degenen die afscheid nemen op een respectvolle wijze ondersteunen. Onze toewijding aan waardigheid komt tot uiting in onze kernwaarden van respect.

De eerste BMW-Rouwauto van Nederland

Kies voor de introductie van de allereerste BMW-rouwauto in Nederland en creëer een bijzondere sfeer voor uw uitvaartceremonies. Bij Pegasus Uitvaartzorg verenigen we eigentijds design op een unieke manier met respect voor traditie. We zijn verheugd om deze exclusieve mogelijkheid te introduceren, waarmee we een innovatieve norm stellen voor uitvaartvervoer in Arnhem en de omliggende regio.

Waarom kiezen voor BMW Rouwautoverhuur?

  • Een Harmonieuze Fusie van Refined Luxury in Onze Rouwvoertuigen: Onze rouwauto's belichamen een evenwichtige samensmelting van verfijnde stijl en het allerhoogste niveau van comfort. Dit resulteert in een kalmerende en geruststellende reiservaring voor alle aanwezigen.

  • Stijlvolle Afscheidsmomenten met de BMW Rouwauto: De BMW rouwauto voegt een vleugje elegantie toe aan de afscheidsceremonie, waardoor de serene sfeer van het moment wordt benadrukt.

  • Persoonlijke Aandacht voor Unieke Uitvaarten: Bij Pegasus Uitvaartzorg erkennen we de unieke aard van elke uitvaart. Daarom bieden we toegewijde aandacht en op maat gemaakte oplossingen, zodat de rouwauto perfect aansluit bij de wensen en behoeften van de familie.

Rouwauto huren in Arnhem: Hoe werkt het?

Bij Pegasus Uitvaartzorg streven we ernaar om het gebruik van onze BMW rouwautoverhuurservice zo eenvoudig en stressvrij mogelijk te maken. Neem gerust contact met ons op om uw persoonlijke voorkeuren en wensen te bespreken. Ons toegewijde team staat klaar om u in elke fase te ondersteunen, of het nu gaat om het kiezen van de juiste rouwauto of het regelen van het transport. We streven ernaar om deze emotionele periode voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Zoekwoorden voor Rouwautoverhuur in Arnhem

Bent u op zoek naar een rouwauto? Ontdek de uitgebreide dienstverlening van Pegasus Uitvaartzorg, die zich onderscheidt door unieke eigenschappen. Hieronder vindt u enkele relevante zoektermen die u kunnen helpen ons aanbod te verkennen:

  • Rouwauto huren Arnhem

  • BMW rouwautoverhuur

  • Respectvol rouwvervoer

  • Uitvaartvervoer Arnhem

  • Serene uitvaartervaring

  • Stijlvolle rouwauto's

Wij streven ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen en uw rouwvervoer een waardevolle herinnering te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over het huren van een BMW rouwauto in Arnhem. Wij zijn werkzaam in Nederland in de volgende regio's: Maastricht, Heerlen, Geleen, Stein, Beek, Echt, Roermond, Venlo, Kerkrade, Eijsden, Vaals, Hulsberg, Landgraaf, Valkenburg, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Almere, Utrecht, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Tilburg, Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Alkmaar, Enschede, 's-Hertogenbosch.

bottom of page